Header Ads

Πώς να γίνετε καλύτερη αναβάτης στο σεξ


Οι γυναίκες προβληματίζονται συχνά αν είναι καλές στο σεξ. Η στάση που τους προκαλεί τη μεγαλύτερη ανασφάλεια είναι η στάση της καουμπόισσας. Λογικό; Ναι, αφού εκείνες κρατάνε τα ηνία και η απόλαυση της πράξης είναι αποκλειστικά δική τους ευθύνη.



Για ‘σένα νοιάσου, νοιάσου και γυμνάσου
Κορίτσια, η στάση της αναβάτισσας είναι κουραστική. Όλο το βάρος πέφτει στα πόδια σας και μετά από λίγες επαναλήψεις θα έχετε λαχανιάσει. Προσπαθήστε να ασκείστε λίγο περισσότερο ώστε τα πόδια σας να είναι δυνατά και να μην σταματάτε στα 10 δευτερόλεπτα. Διαλέξτε τις σκάλες αντί του ασανσέρ, παρκάρετε πιο μακριά, ανεβείτε εσείς από πάνω, στο σεξ, πιο συχνά.



 Πάρτε τον έλεγχο
Κατά τη διάρκεια του σεξ, πριν ανεβείτε από πάνω, δείξτε τι πρόκειται να συμβεί. Πιάστε και τα δύο του χέρια και βάλτε τον ανάσκελα ώστε να ανεβείτε εσείς από πάνω. Κρατήστε του τα χέρια στο ύψος τον γοφών σας, ώστε να νιώθει υποχείριο σας.
Θα αφεθεί και θα απολαύσει το ταξίδι.


Επιλέξτε ποια πλευρά σας αρέσει
Υπάρχει η καουμπόισσα και η ανάποδη καουμπόισσα. Στη ανάποδη καουμπόισσα ο σύντροφος σας, βλέπει τους γλουτούς σας. Ανακαλύψτε ποιος τύπος αναβάτη σας αρέσει περισσότερο και πώς νιώθετε πιο άνετα. Είθισται η απλή αναβάτης να είναι πιο βολική, αλλά και η ανάποδη έχει κι αυτή τις χάρες της. Κυρίως για τον σύντροφο.


 Εναλλαγή ρυθμού
Σε μερικούς δεν αρέσει πολύ γρήγορα, μερικοί βαριούνται το αργό και αισθησιακό. Αφού ικανοποιηθείτε εσείς, ένας εύκολος τρόπος να διαπιστώσετε σε τι ταχύτητα του αρέσει είναι να ρωτήσετε τον ίδιον. Προφανώς, όχι έτσι ξερά, υπάρχουν και πιο πικάντικοι τρόποι. Πάρτε τα χέρια του, βάλτε τα στους γοφούς σας και ζητήστε του να σας δώσει εκείνος το ρυθμό. Τόσο απλά.


Επιπλέον, μην κινήστε απλά πάνω κάτω, δουλέψτε και τους γοφούς σας, ώστε η κίνηση να γίνεται στην λεκάνη, όπως στο twerk.


 Σκύψτε προς τα εμπρός
Η στάση δεν είναι προκαθορισμένη. Δεν χρειάζεται να κάθεστε συνέχεια σαν να έχετε καταπιεί στέκα του μπιλιάρδου. Μπορείτε να σκύψετε προς τα μπρος και να γίνετε πιο αισθησιακή δίνοντας μερικά φιλιά στο λαιμό και στο στόμα. Γενικά, είναι ωραίο να αλλάζετε τη γωνία. Μπορείτε να το κάνετε και κλίνοντας προς τα πίσω, βρίσκοντας ισορροπία με το να τοποθετήσετε τα χέρια σας στους μηρούς του.


Χρησιμοποιήστε και τα χέρια σας
Κάποιες φορές είναι πολύ αμήχανο το να μην ξέρετε πού να βάλετε τα χέρια σας. Γι’ αυτό κάντε τα λειτουργικά. Χαϊδέψτε τον αισθησιακά στο στέρνο, βάλτε το ένα στο σβέρκο του ή χαϊδέψτε τον στα επίμαχα σημεία. Το τελευταίο, βολεύει πολύ στην ανάποδη καουμπόισσα.


Κουνήστε κυκλικά τους γοφούς σας
Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με την κλασική κίνηση πάνω-κάτω. Μπορείτε να κάνετε και την κλασική περιστροφική κίνηση, ναι την κυκλική. Είναι απολαυστική, καθώς η αίσθηση είναι πιο έντονη και εσείς μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα το σημείο G σας.


Συνεχίστε ακόμη και αν έχετε κουραστεί
Αν το καλοσκεφτείτε,τις περισσότερες φορές, όλη η χαμολοδουλειά πέφτει στους ώμους του άνδρα. Αφιερώστε λίγα λεπτά ξεκούραστης ηδονής, αναλογιστείτε ότι εκείνος -συνήθως- δίνει πόνο περισσότερη ώρα από εσάς. Αν νιώθετε ότι δεν αντέχετε άλλο, αλλάξτε στάση για λίγη ώρα και επανέλθετε.


Αν προσπαθήσετε να βελτιωθείτε στην στάση της καουμπόισσας, θα νιώσετε πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάτι σαν θεά του σεξ. Δείτε το και από την πρακτική του πλευρά: Πιο σφιχτοί μηροί και γλουτοί.



!!!


Το βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.