Header Ads

Σεξ στο ντους: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις


Το ζεστό νερό, τα μεθυστικά αρώματα και το γυμνό προδιαθέτουν μία ατμόσφαιρα ιδανική για σεξ. Η αλήθεια είναι όμως, ότι το σεξ στο ντους είναι ένας μύθος. Ποτέ η εξιστόρηση μίας βραδιάς γεμάτης πάθους δεν ξεκινούσε και τελείωνε στη ντουζιέρα. Μόνο στις ταινίες, που στις ταινίες κάνουν σεξ στο τζακούζι και στο νεροχύτη της κουζίνας αγκαλιά με τα κρεμμύδια (μπλιαχ). Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν είναι τόσο εφικτό όσο φαίνεται.  Υπάρχουν κάποια βασικά εμπόδια στο δρόμο προς την κορύφωση.


Εμπόδιο 1ο: Γλιστράει
Δεν θέλετε να γνωρίζετε τα στατιστικά ατυχημάτων στο μπάνιο. Αυτό που θέλετε όμως να γνωρίζετε είναι ότι πρέπει να προσέχετε. Δεν αρκεί το πατάκι στη μπανιέρα, καμιά φορά αυτά τα πατάκια, αν έχετε καιρό να τα πλύνετε, γλιστρούν περισσότερο. Πρέπει να κάνετε μία έρευνα αγοράς και να κάνετε μία σοφή επιλογή όσον αφορά το πατάκι του μπάνιου. Μην τσιγκουνευτείτε τα λεφτά, εδώ μιλάμε για υγεία και απόλαυση.


Εμπόδιο 2ο: Δεν γλιστράει
Αντίστροφα θα έπρεπε να συμβαίνει, αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή. Ενώ, πολλοί θα σκεφτούν ότι το νερό είναι λιπαντικός παράγοντας, είναι πολύ λάθος σκέψη και θα έπρεπε να ασχοληθούν λίγο περισσότερο με τη φυσιολογία του αιδοίου ή γενικά τη χημεία. Εν πάση περιπτώσει, το νερό αφαιρεί το φυσικό λιπαντικό του κόλπου, όπως και το λιπαντικό του προφυλακτικού. Η πιο σοφή κίνηση είναι να έχετε μαζί σας ένα λιπαντικό με βάση το νερό (τα άλλα λιπαντικά μπορεί να κάνουν το προφυλακτικό να σπάσει), να τοποθετήσετε λίγο μέσα στο προφυλακτικό πριν το φορέσετε και στον κόλπο της γυναίκας πριν τη διείσδυση. Για πιο καλή εφαρμογή του λιπαντικού, υπάρχει και αυτό.


Εμπόδιο 3ο: Μπορείς να κρατηθείς μόνο από τη μπαταρία
Έστω ότι έβαλες το πατάκι σου, τώρα; Η λύση σε αυτό είναι η πράξη να γίνει με τη γυναίκα να ακουμπάει τα χέρια της στον τοίχο, έχοντας σκύψει ελαφρά. Αλλά κι ο τοίχος γλιστράει και κάποια στιγμή υπάρχει ο κίνδυνος να πέσετε και οι δύο κάτω. Ωστόσο, αν είστε φαν του σεξ στο μπάνιο, μπορείτε να προμηθευτείτε μία χειρολαβή. Θα σας φανεί πολύ χρήσιμη, μην το σκέφτεστε καν.
Bonus: Υπάρχει ένα μαραφέτι που χρησιμεύει στο ξύρισμα των ποδιών, αλλά μπορεί να έχει και άλλες χρήσεις. 



Άλλα βοηθήματα


Βοήθημα 1ο: Βρώσιμο αφρόλουτρο
Το αφρόλουτρο και το σαμπουάν κατά τη διάρκεια του μπάνιο μπορεί να σκοτώσουν τη διάθεση για σεξ. Παραδείγματος χάριν, έχετε αρχίσει να κάνετε αισθησιακό μασάζ στη/-ο σύντροφό με το αφρόλουτρο και όπως είναι φυσιολογικό, θέλετε να φιληθείτε παντού.  Διώξτε την πίκρα με ένα αφρόλουτρο φτιαγμένο αποκλειστικά από φυσικά συστατικά.
Φά’ το.
 
Βοήθημα 2ο: Κουρτίνα πολλαπλών χρήσεων
Υπάρχει ένα είδος κουρτίνας, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει τις κινητές μας συσκευές προστατεύοντας τες από το νερό. Η συμβουλή μας είναι να προμηθευτείτε και ένα ηχείο μπάνιου – υπάρχουν στο εμπόριο σε πολύ χαμηλή τιμή- για να συνοδεύετε τις στιγμές ηδονής σας με λίγο Nancy Sinatra ή ό,τι κάνετε κέφι.


Βοήθημα 3ο: Σεξουαλικό βοήθημα
Αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε sex toys στην κρεβατοκάμαρα σας, γιατί να μην πάρετε και στο μπάνιο σας; Στο (ηλεκτρονικό) εμπόριο υπάρχουν δονητές ιδανικοί για το μπάνιο. Όπως σφουγγάρια με δονητή.


Στάσεις


Αν είστε το ίδιο ύψος: Επιλέξτε τη στάση όπου η γυναίκα στέκεται με την πλάτη στον τοίχο και έχει πλέξει το πόδι της στη μέση του άνδρα. Tip: Αφήστε το νερό να τρέξει για λίγη ώρα στον τοίχο, αλλιώς δεν θα είναι και πολύ ωραία αίσθηση.


Αν δεν έχετε όρεξη για πολλά πολλά: Η απλή κλασική στάση που γίνεται παντού. Η γυναίκα με τα χέρια στον τοίχο, ο άνδρας από πίσω.


Αν έχετε όρεξη για πολλά πολλά: Η πρώτη στάση, και με τα δύο πόδια πλεγμένα γύρω από τη μέση του άνδρα. Προσοχή, σε αυτήν τη στάση είναι σημαντικό να έχετε κάπου μια εύκαιρη χειρολαβή.



!!!


Το βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.