Header Ads

Πώς να τον κάνεις να νιώσει «ατέλειωτη ευχαρίστηση»


Η ιδέα πίσω από την άρνηση οργασμού στον άντρα είναι απλή. Υπάρχουν κάποιες φορές που σε κόβουν –πάνω στο καλύτερο. Αυτό, αλλά εσκεμμένα. Είναι εκνευριστικό, αν το γνωρίζεις όμως μπορεί, εν τέλει, να φτάσεις στα ουράνια. Η επανάστυση στον ανδρικό οργασμό.


Η έξαψη που προκαλεί το βασανιστήριο της άρνησης προκαλείται από την αδρεναλίνη. Αντίστοιχη αίσθηση έχει το πνίξιμο, ή οτιδήποτε περιέχει τον παράγοντα του επικίνδυνου και την ικανοποίηση ότι ξέφυγες από κάτι που θα σου προκαλούσε κακό.


Τι είναι όμως η άρνηση εκσπερμάτισης;


Είναι ακριβώς αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι. Ο σύντροφος σου σε διεγείρει μέχρι να φτάσεις στο σημείο του οργασμού. Εκείνη τη στιγμή, διακόπτει τη διαδικασία, λίγο πριν φτάσεις στο πικ. Αυτή η κίνηση, σε επαναφέρει στη φάση των προκαταρκτικών, όπου είσαι ερεθισμένος και χαλαρός. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσο θέλεις εσύ ή ο σύντροφός σου, μέχρι τελικά να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να ξελαφρώσεις.


Πλεονεκτήματα για τον άντρα


Η άνηρση (ανήρ+άρνηση, οκ, όχι). Η άρνηση εκσπερμάτισης επιτρέπει στο αρσενικό να εξασκήσει τον έλεγχο του στους οργασμούς, οπότε μοιραία, να παρατείνει την φάση διέργεσης στην οποία βρίσκεται. Μπορεί να εφαρμοσθεί σε σενάρια ανταλλαγής ρόλων, ειδικά αν ο άντρας έχει τον ρόλο του υποταγμένου.


Πλεονεκτήματα για το σύντροφο


Για τις συντρόφους που προτιμούν το ρόλο της γυναίκας που επιβάλλεται, η άρνηση είναι ιδανικό ερωτικό παιχνίδι, καθώς υπάρχει έλεγχος στο πότε θα έχει ο άντρας οργασμό. Για όσες δεν προτιμούν αυτόν το ρόλο, σκεφτείτε ότι θα ικανοποιείστε εσείς για όση ώρα αποφασίσετε.


Υπάρχουν και τύποι άρνησης οργασμού, αμέ


Ολοκληρωμένη ανολοκλήρωση


Εδώ δεν υπάρχει καθόλου διέγερση. Αυτό ίσως πάρει κάποιες μέρες. Πλήρης άρνηση οποιασδήποτε επαφής, μέχρι ο άνδρας να αρχίζει να δυσανασχετεί. Έπειτα, επιμηκύνεται η αγωνία και η αγανάκτηση, με τη γυναίκα να προκαλεί, φορώντας σέξι εσώρουχα ή όπως ξέρει καλύτερα ότι μπορεί να προκαλέσει το σύντροφο της.


Bonus: Αν θέλετε να το τραβήξετε για μέρες, δοκιμάστε τα κλουβιά πέους


Η τεχνική της ανάφτρας


Ή αλλιώς το τρενάκι του τρόμου. Αυτή τη φορά, επιτρέπεται η φυσική επαφή, αλλά χρησιμοποιείται για να τον ενθουσιάσει και σε ένα άκυρο σημείο να διακοπεί. Η βασική διαφορά είναι ότι ο σύντροφος μπορεί αν θέλει να περιμένει την ώρα του οργασμού για να διακόψει τη διέγερση μέχρι να συνεχίσει να προκαλεί.


Στο χείλος του γκρεμού


Αυτή η τεχνική απαιτεί χειρουργική ακρίβεια. Ο σύντροφος πρέπει να παύσει τη διέγερση ακριβώς τη στιγμή όπου ο άνδρας φτάνει το πικ. Το αποτέλεσμα είναι πλήρης αγανάκτηση και πλήρης υποταγή απέναντι στον επιβαλλόμενο. Σε αυτήν την τεχνική τα δεσίματα καλό είναι να γίνονται.


Τι να προσέχετε πριν δοκιμάσετε την άρνηση εκσπερμάτισης


Όσο συναρπαστικό και να ακούγεται, από πολλούς θεωρείται ακραίο μορφή προκαταρκτικών. Μερικά δεδομένα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν ξεκινήσετε:


-Συναίνεση. Σιγουρευτείτε ότι ο παρτενέρ σας θέλει να δοκιμάσει κάτι τέτοιο, από όποια πλευρά και αν βρίσκεται.


-Βρείτε μία λέξη-κλειδί. Ο σύντροφος κάποια στιγμή θα ικετεύσει να τον αφήσετε να ανακουφιστεί. Επειδή όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι μέσα στο ερωτικό παιχνίδι ή αν έχει αρχίσει να πονάει (ξέρετε πού), βρείτε μία λέξη-κλειδί.


-Σιγουρευτείτε ότι υπάρχει τέλος. Στη διαδικασία της άρνησης αποθηκεύεται πολύ σπέρμα  στον προστάτη το οποίο είναι επικίνδυνο για τον άντρα. Φροντίστε να απομακρυνθεί με κάποιο τρόπο.


Τελευταίες συμβουλές


Υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί τρόποι να εφαρμοστεί η άρνηση εκσπερμάτισης. Ο άντρας είναι οπτικός τύπος και η παίζοντας με αυτήν του την αδυναμία, μπορεί να αποδειχτεί πολύ αποτελεσματική η άρνηση. Είτε αυτό είναι κάποιος χορός, είτε από την αντίθετη πλευρά να του κλείσετε τα μάτια και να αφήσετε τη φαντασία του να καλπάσει.


Τέλος, αν θέλετε να το κάνετε ακόμα πιο ενδιαφέρον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ζάρι ή ένα κέρμα που με τη ρίψη του θα αποφασίζετε αν θα υπάρξει οργασμός ή όχι.



!!!


Το βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.