Header Ads

SEX | Γιατί δεν έχω στύση;


Βρίσκεσαι σε ερωτικό τετ α τετ αλλά δε λέει να μπει ο σύρτης;


Δεν ανάβει η λαμπάδα;


Δεν βουτιέται η βανίλια;


Δεν γυρνά η μπετονιέρα;


Δεν μπαίνει καρφωτή η πέμπτη;


Δε βιδώνει η τουλούμπα;


Δεν το σηκώνεις το χειρόφρενο;


Δεν τις βλέπεις, τελοσπάντων για να τελειώνουμε, τις ειδήσεις των οκτώ;


Δες τι μπορεί να φταίει και δεν έχεις στύση, πριν συνεχίσουμε επ’ άπειρον τους ευφημισμούς.


Ψυχολογικά αίτια


Όταν το πάνω κεφάλι επιδρά και στο κάτω, τότε προκύπτουν προβλήματα. Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο στη στύση χωρίς να υπάρχει οργανικό πρόβλημα. Αν λοιπόν σου βγαίνει ωραιότατα να αυνανιστείς όμως όταν πας να μπεις «πέφτεις» τότε το πρόβλημά σου είναι ψυχολογικής φύσης: άγχος, στρες, πίεση ή αβεβαιότητα δεν επιτρέπουν υγιή στύση. Και αν συμβεί μια φορά, τότε δημιουργεί προηγούμενο και επαναλαμβάνεται, ξανά και ξανά και ξανά…


Τι κάνεις; Αρχικά μην φρικάρεις, είναι φυσιολογικό. Επειδή συνέβη μια φορά δε σημαίνει πως θα ξανατύχει. Βγάλε από το μυαλό σου ότι το σεξ είναι κάτι σαν στόχος με τον οργασμό να είναι απαραίτητος και για τους δύο και δες το από την πλευρά της απόλαυσης και όχι τόσο σαν αλληλουχία πράξεων μέχρι την κλιμάκωση. Καλό θα ήταν επίσης να πεις στην σύντροφό σου ότι κάποιες φορές ο φίλος σου εκεί κάτω θέλει λίγο τον χρόνο του για να ζεσταθεί, και ότι δεν φταίει εκείνη. Όχι τίποτα άλλο θα το πάρει προσωπικά και μετά μπορεί να ξενερώσει. Πάρε βαθιές ανάσες, δώσε βάση στην παρτενέρ (ή στο στήθος της) και όλα θα πάνε κα(υ)λά.


Το παράκανες με τα ξύδια


Νιώθεις άγχος με το αντίθετο φύλο και γίνεσαι μπαούλο για να καταφέρεις να μιλήσεις και να κερδίσεις μια βραδιά ηδονής; Ξανασκέψου το. Μπορεί το ρούμι να σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, αλλά δε θα συμβεί το ίδιο και με το πέος σου. Το αλκοόλ είναι κατασταλτικό και έχει την τάση να μην τα πηγαίνει καλά με τη στύση σου, άρα αν πίνεις πριν βρεθείς στο κρεβάτι μπορεί αυτό να φταίει για την πτωτική του πορεία. Αν τώρα είσαι ένα βήμα πριν τον αλκοολισμό, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα αφού το πρόβλημα μπορεί να γίνει μόνιμο. 


Και τα ναρκωτικά


Η πλειοψηφία των σκληρών ναρκωτικών προκαλεί προβλήματα στην στύση – κοκαϊνη, ηρωίνη κ.α. Όμως το ίδιο ισχύει και για ένα μπαφίδιο. Σε αρκετές περιπτώσεις ακόμα και αυτό μπορεί να σαμποτάρει τη στύση σου.


Είσαι κουρασμένος και πιεσμένος


Αν δεν κοιμάσαι καλά και αν σε πιέζει η καθημερινότητά σου τα επίπεδα τεστοστερόνης σου πέφτουν. Ένα από τα πιο κλασικά σημάδια της πτώσης αυτής είναι η απουσία «έγερσης» το πρωί, αλλά και σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.


Δεν ψήνεσαι και τόσο


Το’χες σκεφτεί αυτό; Είναι πολύ πιθανό το μόριό σου να μην συνεργάζεται γιατί πολύ απλά δεν τρελαίνεται κιόλας. Μπορεί να μην πολυγουστάρεις αυτήν που έχεις απέναντί σου, να μην νιώθεις άνετα μαζί της ή να είναι τόσο σεξουαλική όσο μια καρέκλα.


Το έχεις παρακάνει στην μ****α


Αν είσαι από εκείνους που κάθε φορά που αυνανίζονται προκαλούν μόλωπες στο πέος τους, τότε ίσως αυτό να φταίει για το πρόβλημα. Προφανέστατα δεν μπορείς να έχεις την ίδια αίσθηση όταν διεισδύσεις, επομένως θα πρέπει να το πάρεις λίγο πιο χαλαρά όταν περνάς ευχάριστες στιγμές μόνος σου ή να χρησιμοποιήσεις το άλλο σου χέρι.


Η τεστοστερόνη σου δεν είναι στα καλύτερά της


Μείωση στα επίπεδα της τεστοστερόνης προκαλούν προβλήματα στη στύση και αιτία για αυτό μπορεί να είναι μια σειρά παραγόντων, από την παχυσαρκία, μέχρι τη στεναχώρια και το στρες και μια χρόνια πάθηση. Επίσης, αν έχεις πάει σε άλλο επίπεδο την ενασχόλησή σου με τη γυμναστική και παίρνεις αναβολικές ουσίες είναι πολύ πιθανό να έχεις μειώσει τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα σου. Αν το κάνεις συνεχόμενα, τότε η μείωση αυτή μπορεί να γίνει μόνιμη, οπότε πες αντίο και στη γονιμότητά σου. Αν ανήκεις σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες, τότε καλό θα ήταν να κάνεις μια εξέταση αίματος για να τσεκάρεις τα επίπεδα των ορμονών σου.


Ούτε η υγεία σου


Αν έχεις συχνά πρόβλημα με τη στύση σου, ακόμα και όταν βλέπεις πορνό λόγου χάρη, τότε μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα υγείας όπως διαβήτης, υψηλή χοληστερόλη, υπέρταση και λοιπά καρδιαγγειακά προβλήματα. Σε γενικές γραμμές οτιδήποτε επηρεάζει τα νεύρα και την ροή του αίματός σου επηρεάζει ταυτόχρονα και την στύση σου.



!!!


Το βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.