Header Ads

Τα «αποκλείεται» των ανδρικών γούστων


Τι να κάνουμε; Οι περισσότεροι άνδρες είναι επιφανειακοί. Τσακώνονται για ομάδες, για γλουτούς και μπορούν να έχουν σχέση με μία κοπέλα για χρόνια, απλώς επειδή είναι όμορφη. Το ίδιο επιφανειακοί είναι και στους λόγους για τους οποίους θα απορρίψουν μία γυναίκα – ναι, δεν είναι όλοι έτσι, αλλά είναι αρκετοί από αυτούς.


#1 Ηλικία
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς επιδιώκουμε να κάνουμε σχέση με κάποιον που να είναι κοντά στην ηλικία μας. Αυτό που συμβαίνει όμως στο ανδρικό φύλο είναι ότι σταθερά προτιμά γυναίκες μικρότερης ηλικίας, τουλάχιστον δύο χρόνια μικρότερες από αυτούς. Οπότε, μην αναρωτιέστε γιατί σας λένε ψέματα για την ηλικία τους.


#2 Κοντά μαλλιά
Οι περισσότεροι άνδρες απεχθάνονται τα κοντά μαλλιά. Και οι ίδιες οι γυναίκες δηλαδή. Αλλά, είναι λογικό: Οι πριγκίπισσες έχουν μακριά μαλλιά, οι γοργόνες έχουν μακριά μαλλιά, οποιαδήποτε μυθική ή πραγματική γυναικεία παρουσία εκπροσωπεί το όμορφο, έχει μακριά μαλλιά.


#3 Χορτοφαγία
Είναι αρκετά ρηχός λόγος για να ρίξει κάποιος χυλόπιτα, αλλά κι αυτό συμβαίνει. Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί αποφασίζει κάποιος να γίνει χορτοφάγος και δεν το δέχονται. Δεν μπορούν, λένε, να πάνε στα εστιατόρια που τους αρέσουν.


#4 Τα πολλά τατού
Γενικά, η πλειονότητα των ανδρών που δεν έχουν τατουάζ ή έχουν κάτι πολύ διακριτικό, δεν θέλουν οι κοπέλες τους να έχουν τατουάζ. Είναι περίεργο, γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες με αρκετά τατουάζ που τις θαυμάζει ο ανδρικός πληθυσμός. Βέβαια, αν τα τατού σου δεν φαίνονται με ένα κοντομάνικο, ίσως να μην τον νοιάζει και πολύ.


#5 Διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις
Κανείς δεν θέλει να τσακώνεται με το έτερον ήμισυ για θέματα θρησκείας. Άλλοι πιστεύουν σε κάποιο θεό και άλλοι δεν πιστεύουν πουθενά.  Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, οι άνδρες συγκεκριμένα, ίσως παραβλέψουν την εξωτερική ομορφιά ή το μυαλό μιας γυναίκας, αν δεν έχουν και οι δύο τις ίδιες θρησκευτικές αξίες.


#6 Να έχει παιδιά
Ενώ οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα όταν κάποιος που έχουν αρχίσει να βγαίνουν μαζί του έχει παιδιά, οι άντρες το βλέπουν αλλιώς. Ξέρουν ίσως ότι δεν θα γινουν ποτέ η προτεραιότητα μίας γυναίκας που έχει παιδιά και ότι δεν θα περάσουν ποτέ τη φάση του ζευγαριού που είναι μεσ’ τα μέλια. Το κυριότερο, όμως, πρόβλημα τους είναι ότι μπορεί να χρειαστεί με κάποιον τρόπο να γίνουν πατρικά πρότυπα σε αυτά τα παιδιά – άσχετα αν υπάρχει ή δεν υπάρχει πατέρας.


#7 Βρώμικο μπάνιο
Μπορεί να είσαι ακατάστατη, μπορεί στο δωμάτιο σου να έχει πέσει βόμβα, αλλά το βρώμικο μπάνιο είναι απαράδεκτο, ειδικά στα μάτια των αντρών. Για κάποιον λόγο, ενώ οι γυναίκες σιχαίνονται περισσότερο, δεν θα απορρίψουν έναν άντρα επειδή έχει βρώμικο μπάνιο. Αντίθετα, το βρώμικο μπάνιο στο μυαλό ενός άνδρα είναι σημάδι γυναίκας που δεν μπορεί να τακτοποιήσει τη ζωή της και δεν ενδιαφέρεται για την προσωπική της υγιεινή. Ιχ.


#8 Η εμμονή με τις σέλφι
Αυτό δεν ισχύει στην πλειονότητα, άλλα για κάποιους αποτελεί Ναρκισσισμός είναι η λέξη κλειδί εδώ. Σκέψου το λίγο, ούτε εσύ θέλεις έναν τύπο που το κινητό έχει γίνει η επέκταση του χεριού του και βγάζει φωτογραφίες τον εαυτό του συνέχεια. Τώρα αν τον θέλεις και βγάζεις και εσύ συνέχεια φωτογραφίες, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.


#9 Η κακή σιλουέτα
Ναι, η αλήθεια ότι οι περισσότεροι Έλληνες άνδρες προτιμούν τις λεπτές κοπέλες με ωραίες αναλογίες. Θεωρούν ότι οι γυναίκες που προσέχουν το σώμα τους, ενδιαφέρονται πιο πολύ για την υγεία τους και δεν μπορείς να το επιχειρηματολογήσεις ενάντια σε αυτό.


#10 Βρώμικα δόντια
Το χαμόγελο, όσο φαιδρό και να σου φαίνεται, θεωρείται ένα από τα πιο ελκυστικά στοιχεία πάνω σε μία γυναίκα. Αν η γυναίκα έχει ένα όμορφο πρόσωπο και όταν χαμογελάει εμφανίζεται η χωματερή Λιοσίων, δεν είναι θέαμα που θέλεις να βλέπεις κάθε μέρα.



Source link

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.