Header Ads

O νέος Διάκονος της Μητρόπολης Φθιώτιδας εργάζεται σε συνεργείο αυτοκινήτων











Αιχμές στην κυβέρνηση για το μη διορισμό κληρικών άφησε από τον άμβωνα ο μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαος με αφορμή τη χειροτονία του νέου διακόνου, του π. Παναγιώτου Κολοκυθά κατά τη θεία λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων.


Ο μητροπολίτης Φθιώτιδας που προηξήρχε της αρχιερατικής θείας λειτουργίας τόνισε ότι «Ο νέος άμισθος διάκονος της Μητρόπολης θα εργάζεται σε συνεργείο αυτοκινήτων για να ζήσει» για να συνεχίσει «Δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν διόρισε κανένα κληρικό ούτε το 2018, ούτε φέτος. Δόξα τω Θεώ, η Εκκλησία πορεύεται. Δίδει δύναμη και Χάρη ο Θεός». Ο νεοχειροτονούμενος που κατάγεται από τη Λαμία, είναι έγγαμος και απόφοιτος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας ευχαρίστησε το μητροπολίτη κ. Νικόλαο ο οποίος με φανερή συγκίνηση του μίλησε για τη ζωή του ιερέα καταλήγοντας « δοξάζουμε τον Θεό που και σήμερα σ’ αυτή την ταραγμένη κοινωνία, υπάρχουν ακόμη νέα, καλά παιδιά , τα οποία προσέρχονται με θυσιαστικό πνεύμα στην Ιεροσύνη για να διακονήσουν τον Θεό και τον άνθρωπο».



Θυμίζουμε ότι και πριν από λίγες ημέρες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας με αφορμή της Άγιες ημέρες του ΠΑΣΧΑ είχε αναφερθεί στο θέμα της έλλειψης κληρικών λόγω μη διορισμών , δεσμεύτηκε όμως ότι στην Φθιώτιδα όλες οι Εκκλησίες θα λειτουργήσουν κανονικά το ΠΑΣΧΑ.


πηγή: ilamia.gr






ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΔΙΑΚΟΝΟΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ




To βρήκαμε εδώ


Από την σελίδα aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.