Header Ads

Μαθήματα ξένων γλωσσών δωρεάν στην Αθήνα


Υπάρχουν δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών στην Αθήνα; Υπάρχουν – ακόμα – και βρήκαμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε κι εσείς. Διαλέγετε την γλώσσα που σας ενδιαφέρει, και έπειτα δεν έχετε παρά να δηλώσετε την συμμετοχή σας, με μηδενικό κόστος.


Μαθήματα Αγγλικής για την απόκτηση TOEIC από την equalsociety
Η Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών, ενισχύοντας μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ανέργους, φοιτητές, δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, μέλη πολυμελών οικογενειών κ.α. παρέχει ένα πρόγραμμα δωρεάν εκπαίδευσης στην Αγγλική γλώσσα δίνοντας τη δυνατότητα απόκτησης του πιστοποιητικού TOEIC το οποίο έχει διεθνή αναγνώριση τόσο σε εργασιακό επίπεδο (ΑΣΕΠ, Δημόσιος τομέας, 10.000 επιχειρήσεις σε 120 χώρες) όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο (Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό). Το σύνολο του κόστους της εκπαίδευσης καλύπτεται υπό την προϋπόθεση της συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης και την καταβολή του αντιστοίχου παράβολου των εξετάσεων, αξίας 150 ευρώ, της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης. Την αίτηση θα βρείτε εδώ. 


Γαλλικά και Αραβικά στον Δήμο Δάφνης
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Δάφνης έχει ξεκινήσει ήδη μαθήματα αρχαρίων στην Γαλλική και την Αραβική γλώσσα. Τα μαθήματα άρχισαν 1/11 και 9/11 αντίστοιχα. Για να ενημερωθείτε για κενές θέσεις, όπως και για περισσότερα επερχόμενα μαθήματα, καλέστε στον αριθμό 213 2037815.


Στα Κοινωνικά Φροντιστήρια, γενικότερα…
Κοινωνικά Φροντιστήρια, ευτυχώς, οργανώνονται σε κάθε Δήμο της Αθήνας, από εθελοντές και ειδικούς που θέλουν να βοηθήσουν τον κόσμο. Είναι πραγματικά πρωτοβουλίες που αξίζει να στηρίζουμε με την παρουσία μας και με την συμμετοχή μας. Συνεπώς, για μια ολοκληρωμένη λίστα των Κοινωνικών Φροντιστηρίων που λειτουργούν αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, κάντε ένα κλικ εδώ. 


Πραγματοποιούνται, πάντως, πολλά μαθήματα ξένων γλωσσών των οποίων τις διορίες για συμμετοχή μπορεί να μην έχετε προλάβει για φέτος, αλλά είναι καλό να παραμείνετε συντονισμένοι, μιας και μπορεί να ανακοινωθούν μαθήματα και για την χειμερινή σεζόν.



Source link

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.