Header Ads

Τα σεξουαλικά φετίχ που δεν ήξερες ότι υπάρχουν


Νόμιζες ότι επειδή γνωρίζεις για τους φετιχιστές πατουσών ήσουν ενημερωμένος; Κάνεις λάθος, υπάρχουν δεκάδες σεξουαλικά φετίχ που δεν γνωρίζεις και άλλα τόσα που ακόμη δεν τα έχουν μοιραστεί οι έχοντες των. Γούστα είναι αυτά και ο καθένας είναι ελεύθερος στο κρεβάτι/τραπέζι/φάρμα/χωράφι/πάρτυ του να κάνει ό,τι θέλει.


Φετίχ με την τούρτα γενεθλίων σου
Κυκλοφορεί κόσμος εκεί έξω που θέλει να παρενοχλήσει την τούρτα του. Θέλει να κάτσει πάνω στην τούρτα. Ο λόγος; Ίσως επειδή απαγορεύεται -μέχρι να σβήσεις τα κεράκια- να την αγγίξεις, λογικά κάποιο αντιδραστικό άτομο ξεκίνησε αυτό το φετίχ. Με κεράκια ή χωρίς;


Φετίχ με πόνυ (Pony Play)
Αναρωτήθηκες ποτέ τι σήμαινε το κομμάτι που ανέδειξε τη Ριάννα, Pon de Replay; Όπως όλα τα κομμάτια που ανήκουν στο είδος της ποπ, χρησιμοποιεί και αυτό το σεξ. Και όχι οποιοδήποτε σεξ, αλλά αυτό που ο ένας ντύνεται πόνυ και ο άλλος τον καβαλάει. Πώς λέγεται άραγε το φετίχ κάποιου να ντύνεται πόνυ και να κάνει σεξ μέσα στο πάλαι ποτέ διάσημο αυτοκίνητο πόνυ;


Φετίχ με μπαλόνια
Κάποιοι άλλοι εξιτάρονται με μπαλόνια, ειδικά όταν τα σκάνε. Κάπως έχουν συνδέσει στο μυαλό τους την διαστολή και τη συστολή του μπαλονιού με αυτή του πέους. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.


Μακροφιλία
Μακροφιλία πάει να πει η έλξη από γίγαντες. Ίσως κάποιος, κάπου, κάποτε, ίσως στην εφηβεία όπου σε ανάβουν και τα καπάκια των αναψυκτικών, άκουσε την ιστορία του Πολύφημου, αναρωτήθηκε πώς κάνουν σεξ οι γίγαντες και ένιωσε μία φούντωση. Αυτό το φετίχ, για κάποιον λόγο έγινε ευρέως διαδεδομένο το 2014 με 2015, με τις αναζητήσεις της λέξης κλειδί «giant» να σπάνε τα κοντέρ.


Δενδροφιλία                               
Υποθέτουμε ότι οι περισσότεροι δενδρόφιλοι είναι και λίγο χίππηδες. Δεν μπορείς να κάνεις εικόνα στο μυαλό σου έναν κουστουμάτο να φασώνεται με ένα δένδρο. Πρέπει να φοράει σαλβάρι και διχάλα, τέλος.


Με την κινούμενη άμμο
Υπάρχει ξεχωριστή «βιομηχανία» πορνό γι’ αυτό. Μια ομάδα στο Λος Άντζελες, η οποία φροντίζει να αναδημιουργήσει γνωστές σκηνές, στην πιο σέξι εκδοχή τους. Και ντοκιμαντέρ όπου μπορείς να δεις τη συνέντευξη του καινοτόμου αυτού ανθρώπου που είχε αυτήν την ιδέα.  Τελικά η καριέρα του Χάρισον Φορντ ως Ιντιάνα Τζόουνς ίσως τον βοηθά ακόμη με το αντίθετο φύλο.


Παραφιλικός παλιμπαιδισμός
Φετίχ με το να ντύνεσαι/υποκρίνεσαι το μωρό. Για ακόμα μία φορά ο Σίγκμουντ παρακολουθεί από ψηλά τρίβοντας τα χέρια του.


Φετίχ με μούμιες
Θυμάσαι εκείνο το παιχνίδι που τυλιγόμασταν σαν μούμιες στα παιδικά πάρτυ; Οι νοσταλγικές αυτές φωτογραφίες, δεν θα έχουν πια την ίδια αίγλη.


Μυρμηγκοφιλία
Κάποιοι άλλοι εξιτάρονται με την ιδέα ότι μικροσκοπικά έντομα πατούν πάνω στα γεννητικά τους όργανα και ότι τα δαγκώνουν κιόλας. Μην αρχίσεις και κοιτάς τους καμπίστες με μισό μάτι.


Το κοιλοσκάμπιλο
Ναι, καλά διαβάσετε. Η αγγλική του ονομασία είναι gut flopping, σε ελεύθερη μετάφραση, κοιλοσκάμπιλο. Η σεξουαλική διέγερση πηγάζει από ένα δυνατό τράνταγμα της κοιλιάς του ενός σε οποιοδήποτε σημείο σώματος του άλλου. Για να προκαλέσει ηδονή, δεν αρκεί να επιτευχθεί σαν κίνηση, πρέπει και να ακουστεί.


Φετίχ με άστεγους
Για το χατίρι της Κάρλι Σου και μόνο.







Source link

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.