Header Ads

Γυναικείες φαντασιώσεις: Πώς παίζουν οι γυναίκες με το μυαλό τους


Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Είναι γενικά γνωστό ότι οι γυναίκες λειτουργούν εγκεφαλικά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν πολλές (πολλές όμως) φαντασιώσεις. Οι φαντασιώσεις, άλλοτε θέλουν να πραγματοποιηθούν και άλλοτε όχι. Μια γυναίκα μπορεί να φαντασιώνεται για όλη της τη ζωή κάτι το οποίο στην πραγματικότητα δεν θα ήθελε να ζήσει ποτέ. Φτιάχνουν ιστορίες με το μυαλό τους, ολόκληρη πλοκή που θα ζήλευε και μεξικάνικη σαπουνόπερα,  ώστε να ικανοποιήσουν τις ορμές τους. Τα πρέπει στη ζωή της γυναίκας είναι τόσα πολλά που δε χωράνε στη σεξουαλική φαντασία, απλά την ωθούν να επαναστατήσει.


Σύμφωνα με έρευνα του 2017 στο γνωστό σε όλους Pornhub, ανακαλύφθηκε ότι πρώτη επιλογή των γυναικών είναι το λεσβιακό πόρνο, ενώ τρίτο κατατάσσεται το μεγάλο πέος, μετά το τρίο. Πολλοί θα σπεύσουν να σχολιάσουν ότι πόρνο παρακολουθούν οι ομόφυλες γυναίκες γι’ αυτό η κατάταξη του λεσβιακού πόρνο είναι πιο ψηλά. Φίλε ιθαγενή, ο αυνανισμός δεν είναι μόνο για τα ανδρικά γούστα. Γενικά, πολλές γυναίκες βλέπουν πόρνο, απλά κάποιες δεν το παραδέχονται. Πίσω στο θέμα τώρα, επειδή η φαντασία των γυναικών καλπάζει, δεν μπορεί να συμβιβαστεί με σέξι σκηνές που θα μπορούσε να πραγματοποιήσει καθημερινά, επεκτείνεται σε πιο fiction σκηνικά.


1.       Τρίο, φυσικά


Πολλές γυναίκες ονειρεύονται ένα ερωτικό σκηνικό τριών ατόμων. Οι άντρες θα σπεύσουν να προβάλλουν τα δικά τους θέλω και θα πουν ότι οι γυναίκες θέλουν ό,τι και εκείνοι. Δύο άτομα του αντίθετου φύλου. Λάθος, αν ρωτήσεις, οι περισσότερες γυναίκες, να είναι και λίγο απελευθερωμένες ε, θα σου πουν ότι προτιμούν ένα τρίο με αυτήν, άλλη μία γυναίκα και έναν άντρα. Ο λόγος; Είναι αρκετά επίπονο για μία γυναίκα να πρέπει να ευχαριστήσει δύο άντρες, αρκετά επίπονο όμως ακόμη και στη σκέψη. Εκτός κι αν ασχολούνται και οι δύο με εκείνην –δεν-.


2.       Όργιο


Έστω ότι μία γυναίκα είναι πιο απελευθερωμένη, μπορεί εύκολα να δει το σύντροφό της να επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις με άλλη γυναίκα και έχει πραγματοποιήσει την προηγούμενη φαντασίωση.  Η Νικόλ Κίντμαν στο μάτια ερμητικά κλειστά άφησε μεγάλη σεξουαλική παρακαταθήκη στο γυναικείο μυαλό. Είναι εξαιρετικά αφροδισιακό να φαντάζεσαι τέτοια σεξουαλική απελευθέρωση, όπου όλοι θα ικανοποιούν ο ένας τον άλλον και θα μπορείς, έτσι απλά, να αλλάζεις συντρόφους σε μία ομάδα. Η εικόνα αυτή κάνει μια γυναίκα να νιώθει πιο ποθητή και ξεκάθαρα σεξουαλικό αντικείμενο. Μία τόσο λάθος σκέψη, γι’ αυτό και αφροδισιακή.


3.       Στύλος και αισθησιακός χορός


Σε πολλές γυναίκες αρέσει να νιώθουν ποθητές, ειδικά όταν χορεύουν, και ότι το κορμί τους προκαλεί ηδονή. Τόση που ο άντρας να την παρακαλάει να συνεχίσει, βάζοντας χρήματα στο εσώρουχό της, για να βγάλει κι αυτό. Είναι τόσο εγκεφαλικό παιχνίδι αυτό για τη γυναίκα. Είναι το βλέμμα των αντρών που σκέφτεται, ότι δεν μπορούν να την ακουμπήσουν, παρά μόνο για να την προτρέψουν να συνεχίσει. Γι΄αυτό άλλωστε και το pole dancing είναι τόσο δημοφιλές.


4.       Η λεωφόρος των αισθήσεων


Φαντασίωση που βασιλεύει στη σκέψη πολλών γυναικών. Το σκηνικό; Κάπως, κάπου, σε ένα δρόμο στην άκρη του πουθενά, Ιωαννίνων-Δωδώνης ας πούμε, κατέληξε μόνη της να περπατάει, ευάλωτη και αβοήθητη. Περνάει αμάξι ή νταλίκα, αναβοσβήνει φώτα και την προσεγγίζει, η γυναίκα γνωρίζει πώς πρέπει να ανταποδώσει γι’ αυτή τη βοήθεια και ξεκινά το πανηγύρι. Η φαντασίωση αυτή έχει εφαρμογή και με περιπολικό αντί για νταλίκα, αλλά και τόύμπαλιν, με τη γυναίκα οδηγό.


5.       Με το έτσι θέλω


Είπαμε, η γυναίκα μπορεί να φαντασιώνεται κάτι που αν συνέβαινε στην πραγματικότητα θα έκοβε τις φλέβες τις. Πχ. Πολλές φαντασιώνονται να τους αδειάζουν το γραφείο με μία κίνηση του χεριού και να τις παίρνουν με πάθος. Αυτό, αν το δοκιμάσεις στην πραγματικότητα και το τραπέζι δεν αποτελείται ΜΟΝΟ από πλαστικά ποτήρια, το πιο πιθανό είναι να αρχίσει γκρίνια μηνών. Το πιάσαμε; Πάμε παρακάτω τώρα. Πολλές γυναίκες φαντάζονται σεξουαλική πράξη που βασίζεται στο βιασμό. Είτε αυτό είναι ένας σέξι κλέφτης που εισβάλλει σπίτι τους, είτε ο διευθυντής τους επειδή δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, είτε κάποιος ένστολος.


6.       Η Miss Τρες


Λίγο πιο σπάνιο, αλλά συμβαίνει κι αυτό. Πολλές γυναίκες θέλουν να επιβληθούν αντί να τους επιβάλλονται συνέχεια. Δέσιμο, χειροπέδες, σεξουαλικές εντολές με εφαρμογή στο κορμί του, οτιδήποτε προστάζει υποταγή. Και υποταγή πάει να πει θα γίνεις θύμα.

7.       Το «Πάρε με… λίγο μάτι»


Μοιάζει με την φαντασίωση νούμερο τρία. Όταν μια γυναίκα νιώθει άνετα με τη σεξουαλικότητά της και το κορμί της, της αρέσει να την παίρνουν και λίγο μάτι. Και να ανάβουν από αυτό. Μπορεί να είναι βραδινό σεξ στις ξαπλώστρες, έξω από ένα καλοκαιρινό κλαμπ, μπορεί να είναι το δωμάτιο του σπιτιού της όπου αυνανίζεται και φαντάζεται ότι την κοιτάει ο γείτονας. Βέβαια, στην πραγματικότητα όταν όντως αυνανίζεται και έχει αυτή τη φαντασίωση, τα παντζούρια δεν θα τα ανοίξει για κανέναν λόγο.


8.       Το απόλυτο βασανιστήριο


Πολλοί άντρες και εκείνη στο επίκεντρο. Πρακτικά ίσως να μην είναι καθόλου ευχάριστο. Στο αρρωστημένο μυαλό μιας γυναίκας είναι το απόλυτο λάθος, άρα και η απόλυτη φαντασίωση. Ίσως είναι η φαντασίωση που έρχεται μετά αυτής όπου είναι στρίπερ και στη συνέχεια πρέπει να ικανοποιήσει τους πελάτες της. Μπορεί να προκύψει κι αλλιώς. Η αίσθηση της μοναδικοτήτας, σε συνδυασμό με αυτήν της υποταγής σε τόσους άντρες, είναι ισχυρό αφροδισιακό και κυριαρχεί συχνά πυκνά στις φαντασιώσεις της γυναίκας. Όσο πιο λάθος τόσο πιο σέξι.



!!!


Το βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.