Header Ads

Sex toys για άνδρες: Πώς να φτιάξεις το δικό σου


Ο μέσος άντρας αυνανίζεται στη ζωή του περίπου 2000 φορές (ψέματα, περισσότερο είναι). Κάθε φορά η ίδια αίσθηση, εκτός κι αν προσθέσεις λιπαντικό. Είναι κρίμα να μην μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου ικανοποίηση αντάξια με αυτή που σου προσφέρει το σεξ. Ξέρουμε, αν πετύχει η _____ τύφλα να έχει το _____, αλλά αφού έχεις την ευκαιρία να νιώθεις κάτι καλύτερο πέρα από την παλάμη σου, γιατί να συμβιβάζεσαι;


Κανείς δεν θα ξεχάσει εκείνη την υπέροχη σκηνή στο American Pie, όπου ο έφηβος πιάνεται στα πράσα, βασικά στα μήλα, να διεισδύει σε μία μηλόπιτα. Όταν έχεις πολλές ορμές, τα πάντα σου θυμίζουν σεξ. Έτσι και του τύπου που επινόησε τα παρακάτω.


Καλτσοαυνανιστής


Ο καλτσοαυνανιστής είναι το πιο γνωστό sex toy για τον άντρα. Μία κάλτσα η οποία χρησιμεύει στη φυγάδευση των σπερμάτων, βάζεις και λίγο λιπαντικό μέσα και είναι έτοιμο. Αυτό το old but gold παιχνίδι μπορεί να αναβαθμιστεί.


Παίρνεις μία κάλτσα (στο μέγεθος του πέους σου), ένα γάντι από λάτεξ και μερικά λαστιχάκια. Βάζεις το γάντι μέσα στην κάλτσα ώστε να εφάπτονται όσο καλύτερα γίνεται. Αν θες πιο φυσική αίσθηση, μην το τεντώσεις τελείως, άσε μερικές πτυχές. Ασφαλίζεις τις άκρες, αναδιπλώνοντας τον «καρπό» του γαντιού και την άκρη της κάλτσας, δένοντας τα με το λαστιχάκι. Έτοιμος ο αυνανιστής.


Αυνανιστοπετσέτα


Η αυνανιστοπετσέτα είναι σαν τον καλτσοαυνανιστή σε κατασκευή αλλά προσφέρει καλύτερη ικανοποίηση. Η καλύτερη αίσθηση μπορεί να επιτευχθεί από την επιφάνεια που έχει η πετσέτα, αφού την βρέξεις με ζεστό νερό.


Παίρνεις μια μικρή πετσέτα, πχ προσώπου, λαστιχάκια και λιπαντικό. Τοποθετείς την πετσέτα ανοιχτή πάνω σε ένα τραπέζι. Κατά μήκος της πετσέτας βάζεις το γάντι και φροντίζεις πάλι να αφήσεις έξω λίγο από τον καρπό του γαντιού. Τυλίγεις το γάντι με την πετσέτα, όπως το καλαμάκι με την πίτα και ασφαλίζεις με τα λαστιχάκια.


Παγοκύστες αυνανισμού


Η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια με πριν. Παίρνεις αυτές τις παγοκύστες που χρησιμοποιούν στα ψυγεία για camping, αυτές με το τζελ. Τυλίγεις το γάντι και ασφαλίζεις με το λάστιχο.
Tip: Ζέστανε τις παγοκύστες για μεγαλύτερη απόλαυση.


Πράκτωρ Αυνάν 005 


Με αυτό το εργαλείο δεν θα σας ανακαλύψει κανείς. Υπάρχουν πολλά στο διαδίκτυο, αλλά γιατί να το παίξετε… κορώνα-γράμματα να σας ανακαλύψουν και να πληρώσετε και τα μαλλιά της κεφαλής σας;


 Παίρνετε ένα κουτάκι από Pringles, ή ένα κουτάκι από μπαλάκια του τένις ή οτιδήποτε σε τέτοιο σχήμα, για το εσωτερικό παίρνετε ένα XL προφυλακτικό και ένα απαλό σφουγγάρι. Αρχικά, σιγουρέψτε ότι το κουτάκι δεν έχει κοφτερές γωνίες, για ευνήτους λόγους. Τοποθετείτε την επένδυση (δηλαδή το σφουγγάρι ή ό,τι κάνετε κέφι, μετά το προφυλακτικό και έπειτα, αφού διπλώσετε τις άκρες του προφυλακτικού έξω από το κουτί, ασφαλίζετε με το λάστιχο. Το καπάκι του κουτιού χρησιμεύει για να κρύβετε την πατέντα σας.


Αυνανιστές από φαΐ


 
Μπαυνάνα



Εύκολο και γρήγορο. Παίρνετε μια μπανάνα και κόβετε την άκρη της με ένα μαχαίρι. Πιέζετε την μπανάνα μέχρι να φύγει όλο το εσωτερικό. Το τρώτε. Ξεπλένετε το εσωτερικό μέχρι να φύγουν τα υπολείμματα. Έτοιμο. Μπορείτε να το βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων να ζεσταθεί. Τοποθετήστε καλού κακού και λίγο λιπαντικό μέσα. Είναι ένα καλό κόλπο να μην πλένετε συνέχεια κάλτσες (πατέντα 1)


Καρπούζι το δροσερό


Ούτε λαστιχάκια, ούτε γάντια, ούτε προφυλακτικά. Αγνός αυνανιστής που θα μπορούσε να εφεύρει ο άνθρωπος των σπηλαίων. Στο σκεπτικό του American Pie, παίρνετε το μισό του καρπουζιού και φτιάχνετε μια τρύπα για τις ανάγκες σας. 


Καλαμάρι

Δεν είναι τυχαίο που είναι μαλάκιο. Αρκετά extreme, αλλά φαντάζεσαι πώς χρησιμοποείται. Αδειάζεις το περιεχόμενο με σκοπό να χρησιμοποιήσεις το δικό σου καλαμάρι. Προσφέρει και μυρωδιά ψαριού για πιο αληθινή αίσθηση.



!!!


Το βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.