Header Ads

Πώς να επιλέξετε σουτιέν για σωστή στήριξη σε στήθος και πλάτη [pics]







σουτιέν


Τα σουτιέν μπορεί πολλές φορές να τα αισθάνεστε άβολα, πολύ σφιχτά, ή πολύ χαλαρά.



Έτσι, το να βρει μια γυναίκα το “τέλειο” σουτιέν είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Την κάνει να φαίνεται και να αισθάνεται πολύ όμορφα και δεν το αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ!


Αλλά ακόμα και αν βρείτε το τέλειο για εσάς, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να το φοράτε κάθε μέρα. Δεν έχει σημασία πόσο καταπληκτικό το νιώθετε επάνω σας, αν το φοράτε πολύ συχνά θα το καταστρέψετε γρηγορότερα.


Αλλά όλα αυτά μπορούν να σας ανησυχήσουν, αφότου βρείτε εκείνο το μοναδικό σουτιέν. Πρώτα, πρέπει να ξέρετε πώς να το επιλέξετε, για να έχετε σωστή στήριξη στην πλάτη σας και στο στήθος σας και σωστή στάση σώματος γενικότερα.


Βήμα 1: Μετρήστε την περιφέρειά σας στο ύψος που στέκεται το λάστιχο του σουτιέν. Πάρτε μια μεζούρα και τυλίξτε την ακριβώς κάτω από το στήθος σας (band measurement)


σουτιέν


Βήμα 2: Φέρτε τώρα την μεζούρα λίγο πιο ψηλά και πάρτε μια δεύτερη μέτρηση στην μέγιστη έκταση του στήθους σας (cup measurement)


σουτιέν


Βήμα 3: Βρείτε την διαφορά ανάμεσα στις δύο μετρήσεις. Για κάθε ίντσα διαφοράς, αντιστοιχεί και ένα ένα νούμερο μεγαλύτερο στο μέγεθος (cup size)


Βεβαιωθείτε ότι θα δοκιμάσετε πολλά σουτιέν προτού αποφασίσετε ποιο θα αγοράσετε. Η μέτρηση που κάνατε θα αποτελέσει μια κατευθυντήρια γραμμή για να εντοπίσετε πιο εύκολα το κατάλληλο για εσάς.


Το στήθος σας δεν πρέπει ποτέ να είναι χαλαρό, ή να “ασφυκτιά” μέσα στο σουτιέν. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την σωστή επιλογή, είναι ότι ένα ή δύο δάχτυλά σας θα πρέπει να είναι σε θέση να χωρέσουν κάτω από το δέσιμο στην πλάτη σας.


σουτιέν


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Δείτε μέσα από εικόνες τι προκαλούν τα ψηλά τακούνια στα πόδια σας


Ποιοι κίνδυνοι παραμονεύουν από το λάθος σουτιέν






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ






Source link


Από την σελίδα iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.