Header Ads

Τελικά, τι να του στείλω;


Είναι δύσκολο να προσεγγίσεις κάποιον που σου αρέσει ώστε να του τραβήξεις την προσοχή. Ενώ σού έρχονται καλές ιδέες, τελικά καταλήγεις στο πιο περίεργο, άθλιο και τρομακτικό μήνυμα που θα μπορούσες να στείλεις. Δεν υπάρχει κάποιου είδους μυστική συνταγή, απλώς δεν χρειάζεται να το υπεραναλύεις. Γιατί τα απλά πράγματα στη ζωή, συνήθως είναι και τα πιο κομψά.


Memes
Η καλύτερη εφεύρεση για να τραβήξεις σε οποιοδήποτε άνθρωπο την προσοχή. Υπάρχουν memes για όλα τα γούστα. Είναι τέλεια γιατί, ακόμα και όταν είσαι εντελώς αδέξιος με τον γραπτό λόγο, έχεις ένα meme να εκφράσει μία άποψη για λογαριασμό σου και ταυτόχρονα να κάνει τον άλλο να γελάσει.


Κάτι σχετικό
Δουλεύετε μαζί; Ρώτα τον για πότε προγραμματίστηκε το meeting. Έχετε κοινές παρέες; Ρώτα τον για πότε κανονίστηκε η έξοδος σε τσιπουράδικο. Έχετε κοινά χόμπι; Ρώτα τον κάτι σχετικό. Ρωτώντας κάτι σχετικό, το σίγουρο είναι ότι θα μιλάτε για αρκετή ώρα, απλώς δεν θα το εκλάβει σαν φλερτ.


«Επ, όμορφε τι κάνεις;»
Προτιμάται η εγγλέζικη εκδοχή του που είναι συνήθως εύκολα κατανοητή: Hey, sexy. Πριν δυσανασχετήσεις, να ξέρεις ότι και οι άνδρες θέλουν το κομπλιμέντο τους πού και πού. Επιπλέον, δείχνει ότι είσαι γυναίκα με αυτοπεποίθηση και δεν ντρέπεσαι να αποκαλέσεις κάποιον σέξι.


«Είδες το τελευταίο επεισόδιο Τάδε;»
Δεν μπορεί, κάποια σειρά θα υπάρχει που βλέπετε και οι δύο. Στείλε του, αν είδε το τελευταίο επεισόδιο ώστε να το σχολιάσετε. Αν δεν έχετε κάποια κοινή σειρά, ανάφερε του τον χθεσινό αγώνα μπάσκετ. Αν δεν βλέπεις ούτε μπάσκετ, ούτε σειρές, ξεκίνα κάτι.


«Σου πάνε τα…»
Ίσως είναι λίγο αργόστροφος και δεν έχει καταλάβει πως τον φλερτάρεις. Κάποιες φορές, για να κάνουμε κατανοητό σε κάποιον ότι ενδιαφερόμαστε, πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι και άμεσοι, γιατί δεν έχουν όλη την ικανότητα να τα πιάνουν με την πρώτη. Δώσε του μία λιχουδιά, λέγοντας του ότι η μπλούζα που φοράει στην τάδε φωτογραφία του πάει γάντι.


Ανάφερε κάτι για το οποίο έχετε ξαναμιλήσει
Και στέφθηκε από επιτυχία, έτσι; Για παράδειγμα, την προηγούμενη φορά ίσως να τα βρήκατε στη μουσική που ακούτε. Δες τι live παίζουν αυτόν τον καιρό και ανάφερε αυτό που σου φάνηκε πιο ενδιαφέρον. Τον ενδιαφέρουν τα πολιτικά; Σίγουρα θα βρεις κάτι επίκαιρο να του πεις. Γενικά, όμως, απόφυγε θέματα για τα οποία δεν έχεις ιδέα.


Αυτό [πρόσθεσε αντικείμενο] μου θύμισε εσένα
Αυτό το μήνυμα μπορεί να συνδυαστεί με το meme. Είδες ένα meme και σου τον θύμισε. Ή είδες μία είδηση και σου ήρθε στο μυαλό. Ή είδες ένα γκάτζετ και σου τον θύμισε. Σίγουρα θα θέλει να μάθει γιατί το συγκεκριμένο πράγμα σου θύμισε εκείνον.


Γλυκιά σέλφι
Δοκίμασες ένα καινούριο χτένισμα ή πειραματίστηκες με κάποια νέα μόδα; Στείλε μία φωτογραφία για να σου πει τη γνώμη του. Δεν έκανες τίποτα από αυτά;


Ζήτα συμβουλή
Σε ποιον άνθρωπο δεν αρέσει να δίνει συμβουλές; Όταν ζητάει κάποιος τη γνώμη σου, είναι σαν να σου βάζει σπαζοκεφαλιά που σε ιντριγκάρει  να την λύσεις. Ζητώντας τη συμβουλή του, λοιπόν, έχεις σίγουρα τραβήξει την προσοχή του. Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να τον ρωτήσεις ποια σειρά να ξεκινήσεις.


Τίποτα
Αν δεν έχει πιάσει ούτε η γλυκιά σέλφι, ούτε το meme, ούτε η αναζήτηση συμβουλής, απλά δεν σε γουστάρει.



Source link

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.