Header Ads

Βαρετά πράγματα που αποδεικνύουν ότι είναι ο πρίγκηπας


Ωραίες οι ρομαντικές κινήσεις δεν διαφωνούμε. Αλλά μετά από κάποιο σημείο και έπειτα, βαριέσαι, παθιάρικα φιλιά και κεριά. Κεριά και λιβάνια. Μετά από τον πρώτο χρόνο σχέσης, οι ρομαντικές πρωτοβουλίες καλό είναι να γίνονται πιο αραιά, γιατί αλλιώς χάνουν την αίγλη τους. Τη θέση τους πρέπει να αρχίζουν να παίρνουν πιο πρακτικές χειρονομίες. Όπως για παράδειγμα, ένας άδειος νεροχύτης που μπορεί να πατήσει κάτω άνετα ένα μπουκέτο λουλούδια.


Σε βοηθάει με τους λογαριασμούς
Σου μαθαίνει πώς να οργανώνεις τα χρέη της πιστωτικής σου και σε υποχρέωσε να έχεις τραπεζικό κουμπαρά; Καλέ, αυτός είναι διαμάντι.


Προτεραιότητα του είναι η ευτυχία σου
Καλοί και αυτοί που σε παρασύρουν να κάτσετε μαζί μέσα, τυλιγμένοι με μία κουβέρτα, κάνοντας μαραθώνιους σειρών, αλλά υπάρχουν και οι άλλοι. Οι άλλοι θα σε πιέσουν αντί να κάτσεις μέσα, να πας γυμναστήριο που σου φτιάχνει τη διάθεση.


Δεν φρικάρει με τη ρουτίνα σου
Τυχαίνει κάποιες φορές να πηγαίνεις τουαλέτα και να έχει τελειώσει το χαρτί. Ή να πας χωρίς το βιβλίο ή το κινητό σου. Αν δεν έχει κανένα κώλυμα να σου φέρει χαρτί ή κινητό, του αξίζει ένα μπράβο.


Σε βοηθάει χωρίς να το ζητάς
Ίσως η κορυφή της λίστας. Το απαύγασμα του καλού συντρόφου. Ποιος το κάνει αυτό; Υπάρχουν κάποιες σπάνιες περιπτώσεις αντρών που σε βοηθάνε όταν το ζητάς, με ακόμα πιο σπάνιες τις περιπτώσεις αυτών που κάνουν ολοκληρώνουν αυτό που ζήτησες, αλλά αυτοί που κάνουν δουλειές από μόνοι τους, είναι σαν το σύνδρομο Guillain-Barre στις ανεπιθύμητες ενέργειες εμβολίου, συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια. Κράτα τον, για χάρη μας.


Δεν σου χαϊδεύει τα αυτιά
Θέλεις ο σύντροφός σου να είναι το στήριγμά σου, αλλά να σ’ τα λέει και όλα όπως είναι. Και αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή θα τον ρωτήσεις κάτι και θα σου απαντήσει ειλικρινά, χωρίς να σε αφήνει να νομίζεις ότι είσαι αλάνθαστη και τέλεια. Ο πρίγκηπας σε πετάει ψηλά αλλά σε προσγειώνει κιόλας όταν χρειάζεται.


Είναι πολύ μπροστά
Φτιάχνει στο μυαλό του Plan B. Δεν νιώθεις πολύ ευγνώμων όταν αποτυγχάνει ένα σχέδιο σας και έχει ήδη μία εναλλακτική στο μυαλό του;


Συμβιβάζεται
Ίσως είναι η χειρότερη λέξη που μπορείς να ακούσεις στο πλαίσιο συζήτησης μίας σχέσης. Αλλά, όσο και να ταιριάζεις με κάποιον, υπάρχουν σημεία που θα διαφωνήσεις. Αν συμβιβάζεται λοιπόν με το γεγονός ότι σήμερα θα δείτε την πιο ρομαντική ταινία που έχει βγει ποτέ στην ιστορία του σινεμά, έχει τη στόφα του εκλεκτού.



Source link

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.