Header Ads

Σούπερ χώροι και μπαρ για το πάρτυ του γάμου σας


Gazarte
Βουτάδων 32 – 34, Γκάζι: τηλ. 210 3460 347




Η ταράτσα του δημοφιλούς πολυχώρου με τα ελαιόδεντρα και την μίνιμαλ διακόσμηση είναι μια όαση ηρεμίας στη φασαρία του Κεραμεικού, και απολαμβάνει όμορφη θέα στην Ακρόπολη. Η χωρητικότητά της είναι 600 άτομα, ενώ για πάρτι γάμου διατίθεται και ο δεύτερος όροφος χωρητικότητας 150 ατόμων. Οι μουσικές επιλογές γίνονται από δικό τους DJ, αλλά μπορείτε να φέρε και τον δικό σας. Κλείνουν οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας – αρκεί να μην υπάρχει λάιβ – ενώ αναλαμβάνουν και το menu ή τα finger food. Το κόστος για ποτό κυμαίνεται στα 14€/ άτομο για κρασί/μπύρα μέχρι 30€ για open bar, ενώ αν θέλετε και μενού υπολογίστε συν 25-40€/ άτομο.



Skyfall
Μαρκ. Μουσούρου 1, Μετς, τηλ: 21 0921 0098




Με σημαντικό ατού την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό από την στεγασμένη (τον χειμώνα) βεράντα του, το μπαρ του Μετς διαθέτει δύο άνετους και μοντέρνους χώρους σε δύο ορόφους για πάρτι, ανεξαρτήτως ημέρας και με χωρητικότητα 450 άτομα για ποτό  ή 210 για μπουφέ. DJ, φαγητό και ποτά καλύπτονται από το μαγαζί, σε διάφορες επιλογές (open bar, κρασί/αναψυκτικό, cocktails/ποτά, σαμπάνιες κτλ.). Η χρέωση για τα ποτά μπορεί να γίνει ανά φιάλη ή ανά ποτό ή ανά πακέτο παροχών με το κόστος να διαμορφώνεται στα 20€ με 40€ το άτομο.



Hide & Seek
Λεωφ. Κηφισίας 254, Χαλάνδρι, τηλ: 2106776747




Κρυμμένο σε έναν όμορφο κήπο κοντά στην Κηφισιάς, το Hide and Seek διαθέτει εκτός από μια ολάνθιστη αυλή για τους καλοκαιρινούς μήνες ένα ωραιότατο και μοντέρνο εσωτερικό, με μεγάλη μπάρα και άνετο στήσιμο. Το καλοκαίρι μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 150 άτομα, ενώ τον χειμώνα περίπου 80. Για το πάρτι σας διαθέτει δικό του DJ, ενώ η ομάδα του αναλαμβάνει να στολίσει αναλόγως τον χώρο (με έξτρα κόστος) και να εξασφαλίσει πάρκινγκ στους καλεσμένους σας. Για πάρτι με ποτάκι, το κόστος ξεκινά από 14€/ άτομο, ενώ αν θελήσετε μενού, το κόστος ξεκινά από 24€/ άτομο.


Sah
Δορυλαίου 10-12, πλ. Μαβίλη, τηλ: 2106451169




Το bar restaurant της πλατείας Μαβίλη αντλεί έμπνευση από τη βασίλισσα του Μαρόκου Sayyida al Hurra και γεμίζει το εσωτερικό του με ανατολίτικες πινελιές με μίνιμαλ χαρακτήρα. Ο 200 τ.μ χώρος συμπεριλαμβανομένου του παταριού είναι ό,τι πρέπει για πάρτι γάμου μέχρι 200 άτομα, και σε περίπτωση που θελήσετε να φέρετε λάιβ μπάντα υπάρχει και ειδικό stage. Διαθέτει και πάρκινγκ 200 θέσεων για να μην κατεβάσουν εικονίσματα οι καλεσμένοι σας. Ο ελάχιστος αριθμός ατόμων για κράτηση είναι 50, οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ενώ διαθέτει Dj και δικό του μενού σε περίπτωση που θέλετε και φαγητό. Το κόστος ανά άτομο για ποτά σε κάθε συνδυασμό (open bar, σαμπάνιες, κρασιά, αφρώδη, ποτά κτλ.) κυμαίνεται από 25€ -75€.


Sui Generis
Βεντήρη 7, Χίλτον, τηλ: 2107217814




Μετρά την μπαρίστικη ιστορία του σε δεκαετίες και διαθέτει τον χώρο του ανεξαρτήτως ημέρας (πλην Σαββάτου) για να παρτάρετε δίχως αύριο με την παρέα, αλλά και για να φάτε. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 250 άτομα, διαθέτει μια όμορφη αυλή για το καλοκαίρι, ενώ σε περίπτωση που θέλετε μόνο φαγητό χωρά περίπου 120 άτομα. Το μενού το αναλαμβάνουν οι ίδιοι (από 15€/ άτομο μέχρι 60€), όπως και τη μουσική εκτός και αν θελήσετε να φέρετε δικό σας DJ. Οι επιλογές σε πακέτα ποτού ποικίλουν (open bar, κοκτέιλ, ποτά, κρασιά, αφρώδη κτλ.), με το κόστος να κυμαίνεται στα 20-40€ κατ’ άτομο.


Tin Pan Alley
Τουρναβίτου 6, Ψυρρή, τηλ: 21 0321 0158




Στην πάντα ζωντανή γειτονιά της οδού Τουρναβίτου στου Ψυρρή, το Tin Pan είναι ένας μοντέρνος και arty χώρος εκδηλώσεων/μπαρ, ο οποίος πέρα από πάρτι μπορεί να φιλοξενήσει και λάιβ μπάντα σε περίπτωση που θέλετε περισσότερο τζέρτζελο. Η αίθουσα χωρά μέχρι 300 άτομα και σας δίνεται η δυνατότητα να «χτίσετε» το πάρτι σας: το κόστος ενοικίασης ξεκινά από 690€, ο DJ χρεώνεται 250€ και το προσωπικό σέρβις 75€. Τα ποτά κυμαίνονται στα 8.5€/άτομο για winebar, μέχρι 14,5€ ανά άτομο για open bar. Ο μπάρμαν θα σας στοιχίσει 75€.  Διαθέτει και ποικιλία φαγητών σε σετ μενού ή finger food για να μην λιμοκτονήσετε, με το κόστος να ξεκινά από τα 5,90€/ άτομο για το βασικό τσιμπολόγημα. Δείτε αναλυτικά τις τιμές εδώ. 


 Νικόλας Γεωργιακώδης



Source link

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.