Header Ads

Καιρός Πάσχα 2019: Σε ποιες περιοχές θα βρέχει (video)



Καιρός: Πάσχα και σούβλισμα οβελία υπό βροχή θα κάνουν οι κάτοικοι πολλών περιοχών της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του γνωστού μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού.


Όπως ανέφερε ο κ. Αρνιακός στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη “Καλημέρα Ελλάδα” στον ΑΝΤ1, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός ενώ στη Θράκη και στη Μακεδονία θα συννεφιάσει και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από το πρωί, κυρίως βόρεια.


Λίγες βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν και στην ανατολική Θεσσαλία. Στην Ήπειρο και στη Στερεά Ελλάδα θα είναι καλός ο καιρός, ενώ δεν αποκλείεται να βρέξει στην ορεινή Φωκίδα.


Τέλος, ο Τάσος Αρνιακός καθησύχασε τους κατοίκους της Αττικής, της Βοιωτίας, της Πελοποννήσου, των νησιών Ιονίου και της Κρήτης, αφού προέβλεψε πολύ καλό καιρό όλη την ημέρα.


Δείτε το σχετικό βίντεο



Μυστήριο ο καιρός το Πάσχα


Μπορεί να βρισκόμαστε σχεδόν μια εβδομάδα πριν από το Πάσχα, ωστόσο ο καιρός για εκείνη την ημέρα παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό.


Όπως αναφέρει ο Καλλιανός οι θερμοκρασίες θα είναι σίγουρα ευχάριστες για την εποχή, ωστόσο άλλα προγνωστικά στοιχεία θέλουν να βρέχει σε αρκετές περιοχές ανήμερα του Πάσχα και άλλα επιμένουν σε ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Εκτιμώ ότι τη Μεγάλη Τετάρτη θα γνωρίζουμε όλοι μας για τον καιρό του Πάσχα». Η εκτίμηση του αυτή « τορπιλίζει» τις έως τώρα προβλέψεις για … καλό καιρό το Πάσχα. 


Διαβάστε επίσης Στον Kalikantzaros.gr: Πάσχα 2019: Ομαλά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων από τα λιμάνια



(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.