Header Ads

«Χαμός» από τον άγριο τσακωμό Κούγια - Λαζόπουλου (video)



Ο άγριος τσακωμός του Αλέξη Κούγια και του Λάκη Λαζόπουλου στο Αθηνών Αρένα, όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή έχει σηκώσει πολύ κουβέντα.


Το χρονικό




Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πάει στο μαγαζί Αθηνών Αρένα που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος με την Δέσποινα Βανδή, παρέα με την Μαρινέλλα. Στο τραπέζι πίσω από την παρέα τους καθόταν ο Αλέξης Κούγιας. Κάποια στιγμή, ο ποινικολόγος σηκώθηκε, άρπαξε τον κ. Λαζόπουλο και άρχισε να του χτυπάει το κεφάλι στο τραπέζι, σύμφωνα με πληροφορίες! Παράλληλα του φώναζε «Θα σε γα@@σω π@@στη»!



Όπως γίνεται κατανοητό, επικράτησε πανικός στο μαγαζί και τελικά έπεσε πάνω τους η ασφάλεια για να τους χωρίσει!



Παρόμοιο περιστατικό φέρεται να έχει ξανασυμβεί μεταξύ των δύο σε γνωστό εστιατόριο στο Ψυχικό, όπου ο Λαζόπουλος βρισκόταν με την κόρη του και έτρωγε.


Χαμός στα social media


Από την ώρα που έγινε γνωστός ο τσακωμός, έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στα social media καθώς η κόντρα κρατάει πολλά χρόνια. Οι χρήστες αναφέρουν ότι πρέπει να σταματήσει.


Δείτε βίντεο του Λαζόπουλου από χθες


Ο Λάκης Λαζόπουλος παρακολούθησε ήρεμος, μετά την επίθεση του Αλέξη Κούγια, τη συνέχεια του προγράμματος.




Το τατουάζ του Αντώνη Ρέμου για την ΜαρινέλλαΣτον Αντώνη Ρέμο ήταν χθες βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μαρινέλλα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αφιέρωσε στη μεγάλη ντίβα του ελληνικού τραγουδιού μια επιτυχία του και μίλησε από σκηνής για το τατουάζ του με την Μαρινέλλα. #livemedianews


Geplaatst door Livemedia.gr op Zaterdag 2 maart 2019








(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.