Header Ads

Καταγγελία-σοκ: Ο Αμβρόσιος έδιωξε από γηροκομείο ηλικιωμένο επειδή είναι ομοφυλόφιλος



Μια απίστευτη καταγγελία κατά του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου, έφερε στο φως της δημοσιότητας μέσο ενημέρωσης της Πάτρας.


Σύμφωνα λοιπόν με το tempo24.news, ο κ. Αμβρόσιος έδιωξε ηλικιωμένο από γηροκομείο της Μητρόπολης επειδή είναι ομοφυλόφιλος.


Ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και μέχρι πρότινος τον φρόντιζαν οι άνθρωποι της δομής “Bοήθεια στο σπίτι”.


Πριν από λίγο καιρό η φροντίδα του στο σπίτι κατέστη αδύνατη με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “Καλλιμανοπούλειο”.




Χθες η δομή του δήμου ενημερώθηκε ότι υπάρχει εμπλοκή με την παραμονή του ηλικιωμένου μετά την αντίδραση του Μητροπολίτη Αμβροσίου.


Αντίδραση, η οποία προήλθε απο το γεγονός ότι ο κ. Αμβρόσιος πληροφορήθηκε ότι ο ηλικιωμένος ήταν ομοφυλόφιλος.




Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων καταδικάστηκε προ μερικών εβδομάδων σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή από το Εφετείο Αιγίου μετά τη μήνυση που ειχαν κάνει εις βάρος του ομοφυλοφιλικές οργανώσεις.


Όταν έγινε γνωστή η παρέμβαση και η αντίδραση που υπήρξε από τον δήμο και την Υπηρεσία “Βοήθεια στο σπίτι” παρενέβη στο θέμα ο διευθυντής του Καλλιμανοπουλείου και τελικά ο Μητροπολιτης Αμβρόσιος ανακάλεσε την αρχική του απόφαση.


‘Ετσι ο ηλικιωμένος παραμένει στο Καλλιμανοπούλειο.


Πηγή: tempo24.news


Διαβάστε επίσης Στον Kalikantzaros.gr:


Φώτης Μπόμπολας: Στο «σφυρί» η βίλα στο Παλαιό Ψυχικό


Αλέξανδρος Σταματιάδης: Έτσι ο ανάπηρος συνεργός του δολοφόνου τον φυγάδευσε στην Αλβανία



(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.