Header Ads

Cake Kalk&: Ένα ηλεκτρικό enduro πόλης













Cake Kalk&: Ένα ηλεκτρικό enduro πόλης



Δημιουργώντας ερωτήματα ήδη από τον τίτλο του κειμένου, η νέα ηλεκτροκίνητη πρόταση της σουηδικής Cake έρχεται με κάθε επισημότητα να δώσει απαντήσεις.


Η αποκάλυψη έγινε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, στο Denver του Colorado, και συγκεκριμένα στην έκθεση Outdoor Retailer Snow Show. Η Kalk& είναι «εδώ» έτοιμη για… πινακίδα. Το «εδώ» δεν σημαίνει στη χώρα μας, αλλά το ότι μπορεί να κυκλοφορήσει νόμιμα σε Ευρώπη και Αμερική. Αισθητικά οι Σουηδοί επέλεξαν τον μινιμαλισμό, με την ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα τους να δείχνει απαλλαγμένη από καθετί περιττό.


Ακολουθεί τις καταβολές της ήδη υπάρχουσας Kalk OR, που είχε έναν σαφώς πιο χωμάτινο προσανατολισμό. Από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών, περιμένουμε κοινά στοιχεία για την OR και την &. Δηλαδή αυτονομία της τάξεως των 80χλμ., με την τελική να κυμαίνεται στον ίδιο αριθμό. Το μοτέρ είναι στα 15kW, τα οποία μετακινούν από άνετα έως άκρως διασκεδαστικά την 68 κιλών μοτοσυκλέτα. Τέλος, η πλήρης φόρτισή της έρχεται στις περίπου 2,5 ώρες.



Ξεχωρίζουν σίγουρα οι αναρτήσεις της Ohlins, λεπτομέρεια που τονίζει τον εντουράδικο χαρακτήρα της Kalk&, έστω κι αν η αυτονομία της την προορίζει κυρίως για την πόλη. Τώρα, αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό το «&», πρόκειται για τον συμβολισμό που επέλεξε η Cake για να δείξει ότι έπεται και συνέχεια. Αν ενδιαφέρεστε, αρκεί μια προκαταβολή της τάξεως των 200 ευρώ, με τις πληροφορίες για αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα να έρχονται τον ερχόμενο Μάρτιο, ενώ και η τελική τιμή αναμένεται περί τα 12.000 ευρώ.


 







Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019, 09:00






Source link


Από την σελίδα zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.