Header Ads

5 τύποι τοξικών συντρόφων που μπορούν να σου χαλάσουν τη διάθεση


Όταν ξεκινούμε μια σχέση πιστεύουμε πως ο σύντροφος μας είναι ο καλύτερος όλων και δεν μπορούμε να βρούμε κάποιο ψεγάδι που να μας ενοχλεί.


Όμως, καθώς προχωρά μια σχέση, κάποιοι άνθρωποι φανερώνουν χαρακτηριστικά που τους κατατάσσουν στην κατηγορία των «τοξικών συντρόφων», και μπορούν να σου χαλάσουν τη διάθεση μέσα σε λίγα λεπτά.



Ποιοι είναι οι τύποι τοξικών συντρόφων που θα σου χαλάσουν τη διάθεση;


1.Ο γκρινιάρης δίχως λόγο.


Κάποιοι άνθρωποι γκρινιάζουν ακατάπαυστα και συνεχώς χωρίς να έχουν κάποιο λόγο. Αυτός ο σύντροφος μπορεί να είναι χαριτωμένος στην αρχή αλλά στη συνέχεια γίνεται τόσο κουραστικός που θα σου χαλάσει τη διάθεση ακόμη και ο καλός λόγος που θα πει.


2.Ο «μένω για πάντα παιδί».


Αυτός ο σύντροφος δε θα μεγαλώσει ποτέ και η συμπεριφορά το αποδεικνύει. Δε θέλει ευθύνες και τα ρίχνει όλα πάνω σου.


3.Ο μη-διαθέσιμος συναισθηματικά.


Είναι αυτός που θέλει να είναι μαζί σου για να σε έχει καβάτζα και να μη μένει μόνος του. Δε θέλει να αγαπήσει και στο δείχνει.


4.Ο ναρκισσιστής.


Πφφφ, αυτός ο τύπος είναι μυστήριος! Θέλει να είναι το επίκεντρο, είναι drama queen και όλα πρέπει να τον αφορούν, με αποτέλεσμα να μην ασχολείται μαζί σου.


5.Ο τελειομανής.


Έχει εμμονές με την τελειότητα. Θέλει το άψογο σώμα, το τέλειο σπίτι και άλλα πολλά. Είναι ωραίο να φροντίζει ο άλλος τη ζωή του αλλά θέλει και προσοχή γιατί μπορεί να γίνει εμμονή.


Δες και αυτό: 6 μικρά μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις μια νέα σχέση



!!!


Το βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.