Header Ads

SEX | Συμβουλές για καλύτερο αυνανισμό


Ανακαλύπτεις το σώμα σου από τα πρώτα εφηβικά σου χρόνια, η αυτοικανοποίηση είναι μια εντελώς φυσιολογική δραστηριότητα. Ωστόσο, ο αυνανισμός δεν απέχει πολύ από το σεξ. Αν τον επαναλαμβάνεις κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο, αργά ή γρήγορα, αρχίζεις να τον βαριέσαι. Και δεν είναι λίγο θλιβερό να βαριέσαι τον αυνανισμό;  Επειδή λοιπόν η θλίψη δεν είναι όμορφο συναίσθημα και ο σκοπός μας είναι να είμαστε ευτυχισμένοι, ορίστε οκτώ συμβουλές για να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή.


Το εργαλείο μετράει
Κάποιες γυναίκες προτιμούν τα γυμνά τους χέρια, ενώ κάποιες άλλες το δονητή τους. Κάποιες, ικανοποιούνται με την πίεση από το τηλέφωνο του μπάνιου –με χρήση προς τέρψη της κλειτορίδας, μην παρεξηγηθούμε. Την επόμενη φορά που θα αυνανιστείς προτίμησε κάτι που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει. Αν δηλαδή προτιμάς να χρησιμοποιείς τα δάχτυλα σου, αναζήτησε στο διαδίκτυο sex shops και κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Ισχύει και αντίστροφα, αν είσαι άτομο που προτιμά το τηλέφωνο του ντουζ, δοκίμασε να ικανοποιηθείς με το χέρι σου. Πειραματίσου, μπορεί να πετύχεις πιο δυνατό οργασμό.


Βρες δικαιολογίες
Αφορμές για αυνανισμό δεν είναι μόνο οι εξάψεις ή η ανακούφιση από το άγχος. Βρες καινούριους λόγους για να αυτοικανοποιηθείς. Αν είχες μια άσχημη μέρα, αυνανίσου για να αδειάσεις το κεφάλι σου και να φτιάξει η διάθεσή σου. Αν έχεις πονοκέφαλο, αυνανίσου για να ξεχαστείς –δεν σας άρεσε αυτό αγόρια, ε;


Πού σε εμπνέει;
Με άλλα λόγια, διάλεξε το μέρος που σου αρέσει να αυνανίζεσαι. Δεν είναι απαραίτητο αυτό το μέρος να είναι στο σπίτι σου. Μπορεί να είναι ένα μέρος με θέα που πας με το αυτοκίνητό σου. Μπορεί να είναι στις τουαλέτες στον χώρο εργασίας σου. Μπορεί να είναι οπουδήποτε, αρκεί να σε εμπνέει και να νιώθεις άνετα.


Κάν’ το με παρέα
Δεν εννοούμε την κολλητή σου ή ένα φίλο σου, αλλά τον σύντροφό σου. Στην αρχή μπορεί να είναι δύσκολο και ίσως να ντρέπεστε και οι δύο. Αλλά, μετά από μία μεγάλη μέρα, όπου οι αντοχές σας έχουν πιάσει πάτο, θα σας βγει και θα το χαρείτε κιόλας. Συνοδέψετε τον αυνανισμό με μερικές σέξι βωμολοχίες. Λογικά, δεν θα μείνετε στον αυνανισμό.


Με το καλημέρα
Οι γυναίκες συνηθίζουν να αυνανίζονται τις βραδινές ώρες της ημέρας. Δοκίμασε να σπάσεις αυτή τη συνήθεια και πριν πλύνεις δόντια και φας πρωινό, ξεκίνα την ημέρα σου με λίγο αυνανισμό. Πιθανολογούμε ότι η μέρα θα κυλήσει καλύτερα.


Συγκεντρώσου στην κλειτορίδα
Ακόμη και αν συνηθίζεις να τελειώνεις κολπικά, υπάρχει πιθανότητα να τελειώσεις κλειτοριδικά. Ακόμη και αν δεν τελειώσεις με αυτόν τον τρόπο, ερεθίζοντας και εκείνο το μικρό σημείο θα έχεις εγγυημένα πιο έντονο οργασμό.


Φαντασιώσου
Φτάνει με τις κλασικές φαντασιώσεις που περιλαμβάνουν κάποιον χολιγουντιανό σταρ με σμιλεμένους άψογα κοιλιακούς. Εκείνη τη στιγμή, είσαι εσύ, το μυαλό σου και το αιδοίο σου, κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό σου και να δει τι σκέφτεσαι. Σίγουρα θα έχεις κάτι πιο kinky να φανταστείς.


Ξεπέρασε τα όριά σου
Την ώρα που πας να φτάσεις στην κορύφωση, εμπόδισε τον εαυτό σου από το να τελειώσει. Πήγαινε στην πηγή χωρίς να πιεις νερό. Όσο περισσότερο διψάσεις, τόσο πιο απολαυστικό θα είναι το νερό.



!!!


Το βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.