Header Ads

5 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να νιώθεις ενοχές όταν χωρίζεις


Είναι δύσκολη κατάσταση αλλά μερικές φορές απαραίτητη!



Ο χωρισμός δεν είναι εύκολος για κανέναν… ακόμη και για αυτούς που τον προκαλούν.


Πολλά ζευγάρια βιώνουν δύσκολες καταστάσεις μέσα σε μια σχέση και όταν έρθει η ΜΕΓΑΛΗ στιγμή της απόφασης του χωρισμού, κάποιοι αισθάνονται ενοχές.



Aν πήρες την απόφαση να χωρίσεις, πρέπει να ξέρεις τους λόγους και όχι να την πάρεις επειδή ξαφνικά δε σου αρέσει ο άλλος ή επειδή δε σου έκανε κάποιο χατίρι. Θέλει σκέψη αλλά μόλις έρθει ο χωρισμός, δεν πρέπει να σκεφτείς πως οι ενοχές θα σε καταδιώκουν επειδή δεν άντεξες άλλο.


Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να αισθάνεσαι ενοχές!


1.Αν σου φέρεται άσχημα και αποφάσισες να του πεις game over, τότε πολύ καλά έκανες και καμία ενοχή δε χωρά στο κεφάλι σου.


2.Έπαψε να υπάρχει έρωτας και πάθος στη σχέση. Αν είναι να μένεις με έναν άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή τον αγαπάς, τότε δεν κάνεις καλό στον εαυτό σου αλλά ούτε και στον ίδιο. Ο σκοπός μιας σχέσης είναι να περνάμε όμορφα.


3.Ένιωσες καταπίεση στον μέγιστο βαθμό και πάρθηκε η απόφαση; Καλά έκανες. Δε θα αισθάνεσαι ενοχές επειδή θέλεις να ζεις ελεύθερα.


4.Θέλεις να ζήσεις πράγματα και καταστάσεις στα οποία ο άλλος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα για αυτό, ειδικά αν είσαι σε μικρή ηλικία.


5.Αποφάσισες να μετακομίσεις σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα και να δημιουργήσεις το μέλλον που πάντα ονειρευόσουν; Αρχικά, μπράβο γιατί θέλει θάρρος αυτή η απόφαση. Δεύτερον, δεν πρέπει να νιώθεις ενοχές για τα όνειρα σου και για όλα όσα θέλεις να πετύχεις. Συμβαίνει στη ζωή και πάνω από όλα θα βάζεις τον εαυτό σου γιατί είναι ο μόνος που θα σε βοηθήσει στα δύσκολα.


Δες και αυτό: 5 πράγματα που θέλουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες από τη σχέση τους αλλά δεν ξέρουν πώς να τα ζητήσουν



!!!


Το βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.