Header Ads

Σημάδια ότι σε θέλει μόνο για χουχούλιασμα


Είμαστε –υποτίθεται- επίσημα σε αυτήν την περίοδο του χρόνου που δεν θέλεις να φορέσεις οτιδήποτε έχει κουμπιά. Πολύς κόσμος λατρεύει αυτήν την εποχή, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, είναι ωραία να την περνάς με ταίρι, αγκαλιά μπροστά από μία σόμπα, κάνοντας μαραθώνιους σειρών. Κάποιοι, θέλουν το χουχούλιασμα, αλλά μέχρι εκεί. Μόλις σκάσουν τα πρώτα μπουμπούκια θέλουν πάλι την ελευθερία τους. Και συνήθως αυτός ο τύπος γκόμενου κάνει και κάτι από τα παρακάτω:


Ενθουσιάζεται υπερβολικά με τις γιορτές
Είναι αυτός ο τύπος που ενθουσιάζεται με τα χριστούγεννα και ότι μπορεί να τα πλαισιώνει. Ζεστές σοκολάτες, κουλουράκια σοκολάτες, σούπες, στόλισμα δέντρου, Φρανκ Σινάτρα, χειμερινά τοπία. Αλλά, δεν μπορείς να τον κάνεις να ενθουσιαστεί με τίποτε άλλο. Ξέρεις γιατί; Επειδή θέλει απλά να του κάνεις παρέα σε αυτές τις δραστηριότητες που δεν μπορεί να χαρεί με την παρέα του.


Τα ραντεβού σας έχουν πάντα μία κουβέρτα
Ειδικά στην αρχή της σχέσης, ο ένας προσπαθεί να εντυπωσιάσει τον άλλο. Ένας άντρας που του αρέσει μία κοπέλα, θα ψάξει να βρει το πιο πρωτότυπο μέρος να την πάει, δεν θα την καλέσει σπίτι του για ταινία. Μήπως βρίσκεις κάποια κοινά στη σχέση σου με αυτό που μόλις διάβασες;


Από Φεβρουάριο και μετά, βλέπουμε
Όποτε τον ρωτάς αν θα πάτε σε κάποια εκδήλωση που γίνεται τέλη Φεβρουαρίου και μετά, κομπιάζει. Κάνετε πλάνα, αλλά όχι μετά τις Απόκριες. Αφού κλείσει το Τριώδιο, πέφτουν και οι μάσκες.


Δεν κόπτεται να σου γνωρίσει φίλους και συγγενείς
Κλασικό σημάδι σχέσης με ημερομηνία λήξης. Δεν γίνεται να αράζετε τόσο πολύ στο σπίτι σου ή στο σπίτι του και να μην έχει –τουλάχιστον- τύχει να έρθουν για επιτραπέζιο. Η μόνη εξήγηση που υπάρχει είναι ότι δεν έχει σκοπό να σε κρατήσει για πολύ ακόμα στη ζωή του.


Δεν τον έχεις δει ποτέ καλοντυμένο
Και νομίζεις κιόλας ότι είναι απλώς ένα ελάττωμά του που σαν γυναίκα καλείσαι να βελτιώσεις. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Μία φορά τουλάχιστον, έστω αποτυχημένα, θα τον είχες δει με ένα πουκάμισο ή λίγο πιο σουλουπωμένο. Δεν τον έχεις δει, επειδή απλώς δεν ενδιαφέρεται να σε εντυπωσιάσει.


Χώρισε πέρυσι τον χειμώνα
Ίσως το πιο τρανταχτό σημάδι αυτής της λίστας. Αν η τελευταία του σχέση τελειώσε πάνω στο άνθος των λουλουδιών, ούτε η δική σας σχέση θα ανθίσει. Είναι χειμερινός σχεσάκιας. Δεν μπορεί να περνάει τον χειμώνα μόνος, είτε γιατί του αρέσει να χουχουλιάζει με μία γυναίκα, είτε γιατί όλοι οι φίλοι του έχουν σχέσεις και δεν βγαίνουν.


Το μόνο που σας δένει είναι το σεξ
Δεν εμβαθύνετε σε σοβαρές συζητήσεις. Δεν βγαίνετε. Δεν κάνετε κάτι το εποικοδομητικό. Άρα, το μόνο που σας καθιστά ζευγάρι είναι το χουχούλιασμα στον καναπέ και το σεξ. Συγγνώμη που θα το ακούσεις από εμάς, αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς σχέση.


Είναι κρυψίνους
Αν ο άνθρωπος αυτός σε θέλει μόνο για το χειμώνα και το πέτυχε, σκέψου πόσο οργανωτικός είναι. Ήθελε μία σχέση για να χουχουλιάζει και την έχει. Επειδή όμως ξέρει ότι σε λίγο καιρό θα το λήξετε, κρατάει και τις καβάτζες του. Επιμελής μ***ας.



!!!


Το βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.