Header Ads

Ευφάνταστα μέρη για σεξ χωρίς να σε πιάσουν


Ίσως να σας κούρασε το σεξ στην ασφάλεια του σπιτιού σας και να χρειάζεστε κάτι πικάντικο στη ζωή σας. Ίσως πάλι να μην έχετε τον δικό σας προσωπικό χώρο. Από την άλλη, δεν θέλετε να πάτε στα κλασικά αγαπημένα μέρη της Πεντέλης ή να τρέχετε μέχρι τον Μαραθώνα. Και στις δύο περιπτώσεις, ένα είναι το σίγουρο: Θέλετε κάτι καινούριο, κάτι που να ανανεώσει τη σεξουαλική σας ζωή, κάτι που θα έχει το φόβο του να σε πιάσουν, χωρίς όμως στην πραγματικότητα να τον έχει.


Μπαλκόνι
Αν έχετε και καλάμια γύρω-γύρω ακόμη καλύτερα. Ή αν έχετε χτιστό πλαίσιο αντί για κάγκελα. Το μπαλκόνι είναι ιδανική επιλογή για σεξ –σχεδόν- εκτός σπιτιού, δίνει μία πιο εξοικειωμένη αίσθηση και αν προσέχετε, κανείς δε θα δει τα απόκρυφά σας. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, δίνει την αίσθηση του φόβου ότι κάποιος θα καταλάβει τι κάνετε εκεί. Η ανδρεναλίνη, και όλα τα υπόλοιπα, θα ανέβουν στα ύψη.


Υπαίθριο φεστιβάλ ή τουαλέτες συναυλιακού χώρου
Προσοχή, οι λόγοι που προτείνουμε τουαλέτες συναυλιακού χώρου είναι δύο. Πρώτον, οι τουαλέτες του μπαρ συνηθως είναι η (μία) τουαλέτα του μπαρ και αν έχει λίγο παραπάνω κόσμο απ’ ότι συνήθως, θα υποφέρουν απ’ έξω περιμένοντας εσένα να τελειώσεις.  Δεύτερον, η κατάλληλη στιγμή να τρυπώσετε στην τουαλέτα –ή να βγείτε στα πουρνάρια του υπαίθριου φεστιβάλ- είναι όταν παίζει η μπάντα που βαριέστε να ακούσετε. Ο υπόλοιπος κόσμος θα είναι είτε στο μπαρ, είτε θα παρακολουθεί τη συναυλία.


Πυλωτή πολυκατοικίας
H υπόθεση: Γυρίσατε από τη βραδινή σας έξοδο με τον σύντροφό σας και παρκάρετε στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Είναι μια ήσυχη βραδιά με δροσούλα και το φεγγάρι είναι ολόγιωμο. Κοιτάζεστε με νόημα και κάνετε αυτό που έπρεπε να είχατε κάνει. Αυθόρμητο σεξ. Κι αν παρκάρει ο γείτονας από τον πέμπτο, τι έγινε; Μήπως θα σας βάλει χέρι;


Οικοδομή/Εγκαταλελειμμένα κτίρια
Η κρίση κατέστρεψε πολλούς εργολάβους. Δεκάδες οικοδομές έχουν μείνει στη φάση του γιαπιού. Το οποίο σημαίνει: Πολλές επιλογές για σεξ. Στο ημερολόγιο αν θυμάστε, ο Νόα και η Άλι κάνουν για πρώτη φορά σεξ στο σπίτι που θα της αγόραζε, το οποίο ήταν έτοιμο να πέσει. Αν μπορεί μία καλομαθημένη κοπέλα να κάνει πρώτη φορά σεξ σε ένα τέτοιο μέρος, γιατί να μη μπορείς εσύ;


Στους λόφους της Αθήνας
Προς Θεού, όχι στου Φιλοπάππου. Προς Πεντέλη, προς Λυκαβηττό, κάπου ήσυχα. Εντάξει, πάντα υπάρχει κίνδυνος να σας πάρει μάτι κάποιος ανώμαλος, αλλά το πολύ πολύ να δει τα περιγράμματα σας μέσα από το τα τζάμια του αυτοκινήτου. Αστέρια, Αθήνα, φύση: ο τέλειος συνδυασμός. Κλειδώστε καλού κακού και προσοχή στο λεβιέ.


Σε ταξί
Οκ, αυτό είναι κάπως πιο ακραίο, αλλά είναι η πρόταση αντί του σινεμά. Στο σινεμά πας για να δεις ταινία, όχι για να χαμουρευτείς στα τελευταία καθίσματα. Επιπλέον, σκέψου και τον μπροστινό σου που θα ακούει περίεργα ηχητικά εφέ. Στο ταξί, αν κάτσει ο άνδρας ή η γυναίκα –ανάλογα με το ποιος θα ευχαριστηθεί- πίσω από τον οδηγό, δεν κινδυνεύετε να σας δει. Προφανώς, στο ταξί προτείνουμε προκαταρκτικά, δε γίνεται να καβαληθείτε.


Στο μετρό
Πρώτο βήμα είναι να βρείτε ποια γραμμή έχει την λιγότερη προσέλευση επιβατών. Δεύτερο βήμα είναι να βρείτε ποια ώρα γίνεται αυτό. Θα σας προτείναμε κάποιον τερματικό σταθμό, στο τελευταίο του δρομολόγιο. Έτσι έχετε το χρόνο, πριν ξεκινήσει το μετρό, να δείτε ποιο βαγόνι δεν έχει κόσμο και εκεί να μπείτε. Έχετε το νου σας σε κάθε στάση. Τέλος, βρείτε τη στάση που σας βολεύει καλύτερα για να τελειώσετε πιο γρήγορα.


Ρεματιά/Πάρκο Τρίτση
Αν δε θέλετε να τρέχετε στα βουνά και στα λαγκάδια, υπάρχουν αντίστοιχα όμορφα μέρη και στην υπόλοιπη Αθήνα. Πάρτε μαζί σας ένα παλιό σεντόνι ή ψάθα, ή ό,τι βολεύει, βρείτε το αρχαιότερο πεύκο –με τον πιο χοντρό κορμό- και επιδοθείτε στον αρχαιότερο τρόπο διασκέδασης. Προσοχή στους σκύλους.



!!!


Το βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.