Header Ads

ΑΣΤΡΑ | Τα πιο αντικοινωνικά ζώδια


Υδροχόος
Πρωτοστάτης στην λίστα των αντικοινωνικών ζωδίων, ακροβατεί –στην καλύτερη- μεταξύ αμηχανίας και κοινωνιοπάθειας. Μην τους προτείνεις να βγείτε έξω, βγαίνουν με μισή καρδιά. Πιστεύουν ότι σου κάνουν χάρη και θα είσαι τυχερός αν δεν στο ακυρώσουν τελευταία στιγμή. Αν και θα προτιμούσατε και εσείς να μείνετε μέσα αντί να σας συνοδεύει ένας Υδροχόος.


Ιχθείς
Μην τους κατηγορείς, δεν είναι αντικοινωνικοί από επιλογή. Είναι αντικοινωνικοί επειδή φοβούνται την αντίδραση των ατόμων που επιδιώκουν να επικοινωνήσουν. Κάθε φορά που προσπαθούν να μιλήσουν με κάποιον που θεωρείται φυσιολογικός, μπλοκάρουν, μασάνε τα λόγια τους. Οπότε, προκειμένου να μιλάνε σαν να έπαθαν μόλις εγκεφαλικό, προτιμούν, για τη δική τους ασφάλεια, να κάθονται στη γωνίτσα τους, μέχρι να τους προσεγγίσει κάποιος εξίσου περίεργος με αυτούς. Οποιοσδήποτε άλλος, θεωρείται απειλή.


Δίδυμοι
Έχεις την εντύπωση ότι οι Δίδυμοι είναι κοινωνικοί, έτσι; Είναι το ακριβώς αντίθετο του κοινωνικού. Για να ανοίξεις διάλογο με έναν Δίδυμο πρέπει να έχετε μιλήσει τουλάχιστον δύο με τρεις φορές. Οπότε καταλαβαίνεις ότι με έναν Δίδυμο δεν θα ανοίξεις ποτέ συζήτηση, εκτός και αν υπάρχει και κάποιος τρίτος που ξέρει καλά ο Δίδυμος.


Αν έχεις την τύχη να είσαι φίλος του ή σύντροφός του, έχε έτοιμη πρόταση για έξοδο, γιατί αλλιώς θα περιμένεις πολύ ώρα μέχρι να αποφασίσει. Να είσαι και έτοιμος, πριν αλλάξει γνώμη, αλλάζει πολύ γρήγορα γνώμη.


Καρκίνος
Δεν είναι ότι είναι αντικοινωνικός, απλώς δεν του αρέσει πολύ να βγαίνει έξω. Αν μπορούσε θα καλούσε κόσμο σπίτι του κάθε μέρα, αλλά δεν μπορεί γιατί προτιμά να αράξει με τη σχέση του.


Το χειμώνα, αν μπορούσε θα έπεφτε σε χειμερία νάρκη, ώστε να αποφύγει την οποιαδήποτε συναλλαγή με το υπόλοιπο ανθρώπινο είδος, αγκαλιά με την τηλεόραση του, τη γάτα του και μία πίτσα.


Παρθένος
Ο Παρθένος λειτουργεί σαν το μυρμήγκι –αν και αρκετά πιο καθαρός. Ξυπνάει, δουλεύει σαν το σκυλί, γυρνάει σπίτι, ξεκουράζεται. Τους αρέσει να βγαίνουν, απλώς λόγω της τελειομανίας τους, κουράζονται στην ιδέα της προετοιμασίας. Σε τελική ανάλυση, προτιμούν να κάτσουν σπίτι τους και να φάνε από την  πίτσα του Καρκίνου.


Ζυγός
Ο αντικοινωνικότερος των ζωδίων, Ζυγός, κάθεται στο θρόνο της αντικοινωνικότητας, καθόλου άδικα. Μην μπερδεύεις την εμμονή του με τα κοινωνικά δίκτυα με τη δυνατότητα του να βγει έξω. Αν τον πιέσεις πολύ, είτε θα γίνει αλκοολικός, είτε ναρκομανής.


Τουλάχιστον, αν τον καλέσεις κάπου, έχει την τυπική ευγένεια να απαντήσει αρνητικά στην πρόσκλησή σου.



Το βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.